Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αυτό είναι πολλά χρόνια. Περσινά ξινά σταφύλια. Τώρα δεν έχει τελειώσει αυτό;»

Το μοντέλο και παρουσιάστρια του Shopping Star μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το GNTM και τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας συστήθηκε μέσω του πρώτου GNTM κι ενώ έγινε πολύ γρήγορα αγαπητή στο κοινό, δεν παρέμεινε στο παιχνίδι. Ως εκ τούτου, το όνομά της είναι από αυτά που πάντα φιγουράρουν πρώτα όταν ανακοινώνεται μια νέα σεζόν του παιχνιδιού.

Η ίδια, όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, είπε: «Δεν ξέρω τι γίνεται. Νομίζω (οι δημοσιογράφοι) τα γράφετε μεταξύ σας. Και μετά έρχεστε και μας ρωτάτε.

Θα με ενδιέφερε, πάντως, αν γίνει να συμμετέχω με οποιονδήποτε τρόπο. Σίγουρα θα μ’ ενδιέφερε η παρουσίαση», παραδέχτηκε το γνωστό μοντέλο.

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τα blocks και τα unfollows, τα οποία και αποτελούν κύριο θέμα σχολιασμού τις τελευταίες ημέρες. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε απασχολήσει πριν από κάποια χρόνια όταν αφαίρεσε από το Instagram της τη Βίκυ Καγιά, στο πλευρό της οποίας είχε ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση ενώ την τελευταία σεζόν κάθεται μάλιστα στη θέση της ως παρουσιάστρια του Shopping Star.

Ηλιάνα Παπγεωργίου: «Αυτό είναι πολλά χρόνια. Περσινά ξινά σταφύλια. Τώρα δεν έχει τελειώσει αυτό; Δεν πρέπει να βρούμε κάτι άλλο; Εγώ δεν έχω συμμετάσχει σε αυτό».
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: : «Αυτό είναι πολλά χρόνια. Περσινά ξινά σταφύλια».

Η ίδια σχολίασε: «Αυτό είναι πολλά χρόνια. Περσινά ξινά σταφύλια. Τώρα δεν έχει τελειώσει αυτό; Δεν πρέπει να βρούμε κάτι άλλο; Εγώ δεν έχω συμμετάσχει σε αυτό.

Εγώ δεν κάνω block κανέναν αλλά κάνω πολλούς mute. Δεν μ’ ενδιαφέρει τι ανεβάζουν κάθε μέρα, ούτε αν μαγειρεύουν αρακά. Κι εγώ τρώω αρακά», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ