Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Καραβασάνη, καθώς οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε τρυφερά στιγμιότυπα. Το ζευγάρι, πλέον, επέλεξε τα Κουφονήσια για μια μικρή εξόρμηση και έδειχνε να περνά υπέροχα.

Η παρουσιάστρια και ο Γιάννης Καραβασάνης ήταν πανρεμένοι όσο εκείνη βρισκόταν στην Αμερική, ωστοσο το 2018 τράβηξαν χωριστούς δρόμους. «Τα πράγματα δεν ήταν πάρα πολύ εύκολα στην αρχή, ταξίδευε πολύ ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, κι η ίδια έχει πει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της πως πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της ήταν ο Γιάννης της που τον αγαπούσε πάρα πολύ. Τελικά αυτός ο πολύ μεγάλος έρωτας επισφραγίσθηκε με έναν γάμο», είχε αναφέρει στο παρελθόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day».

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν αρκετά εκδηλωτική και τρυφερή με τον σύντροφό της, και σε πολλά στιγμιότυπα κάθεται στα πόδια του και του χαρίζει αγκαλιές και φιλιά. Στο ταξίδι τους στα Κουφονήσια ήταν και η Έλενα Χριστοπούλου, η Κλέλια Ανδριωλάτου αλλά και η Βασιλική Ρούσσου.

Ο Γιάννης είναι αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, ενώ η σχέση τους είχε ξεκινήσει το 2010 μέχρι να καταλήξει σε γάμο το 2015. Μάλιστα, όπως είχε αναφέρει η Ελένη Βουλγαράκη η σχέση τους είχε ξεκινήσει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ηλιάνα παπαγεωργίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ