Ηλίας Γκότσης: Σχολιάζει την τηλεοπτική πραγματικότητα και τους πρώην διαγωνιζόμενους του παιχνιδιού που τον ανέδειξε

Ο νικητής του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για το «Exathlon», τη συνεργασία με την Ζαρίφη και την πρόταση από την Πάνια που αρνήθηκε.

Ηλίας Γκότσης: Σχολιάζει την τηλεοπτική πραγματικότητα και τους πρώην διαγωνιζόμενους του παιχνιδιού που τον ανέδειξε

Ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε επίσης πως δεν έχει διατηρήσει επαφές με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος κάπου έχασε την επαφή του με τα ριάλιτι ή κάπου το έχασαν αυτοί που κάνουν τα ριάλιτι.

Μακάρι το Exathlon να το παρουσιάσει κάποιο νέο πρόσωπο, γιατί το έχει ανάγκη το ριάλιτι. Φαίνεται και από την πτώση του Survivor αυτό. Δεν έχω δει ούτε τον Ντάνο ούτε τον Βασάλο σε ρόλο παρουσιαστή, θα κριθούν από τη δουλειά τους. Ο Ντάνος είναι σήμα κατατεθέν, ο κόσμος τον ζητάει».

Ο Ηλίας Γκότσης, προσέθεσε: «Όταν ανοίγεις την τηλεόραση, βλέπεις μόνο τσακωμούς. Όλα αυτά γίνονται για το… σουσού! Δεν μου λείπει η τηλεόραση, ξέρω ότι θα πάω να κάνω τη γλάστρα. Δεν μιλάω με την Κατερίνα Ζαρίφη, δεν έχουμε κρατήσει επαφή. Έχω πολλή δουλειά και είναι δύσκολο να κρατάω επαφή με ανθρώπους που δεν είναι στον στενό μου κύκλο».

Ο personal trainer μίλησε τέλος για την τηλεοπτική πρόταση που δέχθηκε και αρνήθηκε: «Είχα δεχτεί πρόταση από την Αννίτα Πάνια, αλλά και από ριάλιτι για να κάνω τον γυμναστή, αλλά είναι ξεκάθαρο το πώς θα πάνε αυτές οι εκπομπές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ