Ανησυχία είχε προκαλέσει η είδηση πριν από λίγες ημέρες (15/11) ότι ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε οδηγηθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο της Λευκωσίας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ εκείνων των ημερών, ο Ηλίας Μαμαλάκης οδηγήθηκε στην ΜΕΘ λόγω τροφικής δηλητηρίασης αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, σε τηλεφωνική επικοινωνία του με την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Είμαι καλά, είμαι σπίτι πλέον, αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Χρειάζομαι ακόμα 2-3 μέρες για να γίνω μάχιμος. Είμαι υπό θεραπεία, δόξα τω Θεώ είχα πολύ μεγάλη τύχη μέσα στην ατυχία μου», είπε ο αγαπημένος μάγειρας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ισχύει ότι έπαθε τροφική δηλητηρίαση; «Δεν είναι αλήθεια. Έπαθα μία μόλυνση η οποία δεν έχει σχέση με το πεπτικό. Ήταν ένα μικρόβιο απέξω. Κάτι ακάθαρτο που ακούμπησα. Ήτανε μια τοξίνη η οποία ήρθε σε επαφή με το σώμα, δημιούργησε μια τρομερή αναστάτωση και δυσλειτουργία των ζωτικών οργάνων και των νεφρών με αποτέλεσμα να σταματήσουν να λειτουργούν. Η αντίδραση των κυπριακών υπηρεσιών υγείας ήταν αστραπίαια. Με πήγαν κατευθείαν στην εντατική με ανάνηψη, ορούς, με πότισαν με υγρά πολλά και έτσι έσωσα όλο το πεπτικό σύστημα. Ταλαιπωρήθηκα λίγο», ξεκάθαρισε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ