Ο Ηλίας Βρεττός, πρόκειται να ξεσηκώνει τους θαμώνες γνωστού παραλιακού μαγαζιού, τις Κυριακές του καλοκαιριού, και να χαρίσει μια σειρά εμφανίσεων που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Ο τραγουδιστής ξεκίνησε τα live shows και η Αναστασία Δεληγιάννη βρέθηκε στο πλευρό του!

Πριν λίγο διάστημα, γνωστοποιήθηκε ότι ο τραγουδιστής και η σύντροφός του αναμένεται να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο, και ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στην Εύβοια, τόπο καταγωγής του!

Ηλίας Βρεττός

Ο Ηλίας Βρεττός δεν σταμάτησε να τραγουδά στον κόσμο που τον επέλεξε για τη διασκέδασή του, αλλά και στην Αναστασία Δεληγιάννη, η οποία τον απόλαυσε με φίλες της!

Η ίδια έδειχνε κομψή μέσα στο φόρεμα με μοτίβα που επέλεξε να φορέσει, ενώ παράλληλα τα μαλλιά της ήταν σε χαλαρό ύφος και αναδείκνυαν τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

«Τα τελευταία 2,5 χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι πάρα πολύ καλά μαζί της, με την Αναστασία, ναι, έχω ξαναπεί εξάλλου το όνομά της. Είναι πολύ μακριά από ότι έχει να κάνει με τα φώτα και τα media. Είναι personal trainer», είχε δηλώσει στην εκπομπή “ΣΟΥΚΟΥ family” o Ηλίας Βρεττός.

photos: Papadakis press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ