Τελικά όλα είναι θέμα σωστού συγχρονισμού… Η σχέση του Ηλία Βρεττού και της Αναστασίας Δεληγιάννη άνθισε όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή, όπως μας διηγείται και το πολύ δεμένο και ερωτευμένο ζευγάρι στην πρώτη του κοινή φωτογράφιση και συνέντευξη, η τηλεόραση ήρθε στη ζωή του τραγουδιστή, που έχει αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Το πιο μεγάλο παζάρι» στον Alpha, σε μια πολύ ώριμη και πειθαρχημένη φάση της ζωής του, ενώ και μουσικά οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο Mezzo ξεσηκώνουν τον κόσμο, πρωτίστως με το νέο του τραγούδι, «Κάντε μου παρέα», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ο τραγουδιστής και η γυμνάστρια σύζυγός του μας μιλούν για την οικογένειά τους, που αριθμεί ένα ακόμα μέλος, για τα σχέδιά τους για παιδιά, για όσα τούς ενώνουν, αλλά και για τις προσωπικές τους διαδρομές που τους έφεραν σε κοινό μονοπάτι.

Μιας και συναντιόμαστε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, θα ήθελα να ξεκινήσω τη συζήτησή μας ρωτώντας σας αν οι γιορτές έχουν ιδιαίτερη σημασία για σας.

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ: Βρισκόμαστε στο στολισμένο κέντρο της Αθήνας και ευχαριστούμε το Hello! και όλους εσάς που μας βάλατε στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Στη δίνη της καθημερινότητας και κάνοντας προσωπικά δύο δουλειές αυτή την περίοδο, που σημαίνει ότι τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν είχα καταλάβει έως τώρα ότι πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Σήμερα είναι σαν να πήρα μια κοφτή αλλά βαθιά ανάσα από τα τετριμμένα και να μπήκα σε εορταστική διάθεση καθώς το κέντρο της Αθήνας είναι απίθανο. Γενικά για μένα οι γιορτές είναι μια χαρούμενη περίοδος, την απολάμβανα από παιδάκι. Είναι μια περίοδος που, αν όχι αυθόρμητα, έστω με λίγο τσίγκλημα, χαμογελώ πολύ περισσότερο απ’ ό,τι τον υπόλοιπο χρόνο. Νομίζω πως με την Αναστασία έχουμε ταιριάξει σε αυτό γιατί με ωθεί κάθε χρόνο να μπαίνουμε όλο και περισσότερο στο κλίμα των γιορτών. Λόγω της Αναστασίας αγοράσαμε πριν από δύο χρόνια δέντρο για το σπίτι μας – δεν είχα, ζούσα μόνος και έλειπα πολύ από το σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι όταν αρχίσαμε να είμαστε μαζί, πριν καν συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό που έχουμε είναι σοβαρό, είδα πολύ μπροστά. Αγόρασα καινούριο σπίτι, μπήκαμε σε αυτό ως ζευγάρι αρχικά κι έπειτα ως παντρεμένοι και το φτιάξαμε μαζί.

Έχετε στολίσει;

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ: Όχι, και δεν ξέρουμε ακόμη αν θα στολίσουμε.

Η.Β.: Να πούμε και το λόγο.

Α.Δ.: Χάσαμε πρόσφατα ένα σκυλάκι, που, για να το πω εν συντομία, πέθανε από κάτι που κατάπιε. Έχουμε υιοθετήσει ξανά ένα σκυλάκι και θέλουμε να το προστατέψουμε. Φοβόμαστε μήπως συμβεί κάτι με τα στολίδια του δέντρου.

Η.Β.: Στενοχωρηθήκαμε πολύ, ήταν μωράκι και το αγαπούσαμε πάρα πολύ. Νιώσαμε τρομερά υπεύθυνοι – δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως, από ένα χαρτάκι που έφαγε, θα μπορούσε να προκληθεί κάτι τέτοιο.

Α.Δ.: Το προσέχαμε, αλλά είχαμε άγνοια κινδύνου, δεν πήγε το μυαλό μας.

Η.Β.: Πολλά πράγματα διαχειριζόμαστε διαφορετικά πλέον. Το σκυλάκι που χάσαμε από τη χαρά μας το είχαμε προβάλει από την πρώτη στιγμή στα social media. Τώρα το κρατάμε για μας. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για αυτό. Είναι κοριτσάκι και την έχουμε ονομάσει Star όπως το προηγούμενο σκυλάκι μας επειδή θέλαμε με έναν τρόπο να νιώσουμε πως δεν έφυγε ποτέ από το σπίτι. Είμαστε σε σκέψεις για το στολισμό γιατί θέλουμε να την προστατέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι μέλος της οικογένειάς μας. Βιώσαμε ένα πένθος, περάσαμε πολύ δύσκολα.

Α.Δ.: Προσωπικά, δεν είχα ζήσει κάποια απώλεια έως τώρα. Δεν έχω χάσει κάποιον άνθρωπο και το πρώτο μου σκυλί ζει ακόμη, είναι 15 ετών. Η πρώτη μου απώλεια λοιπόν ήταν ένα πλασματάκι τόσο δα, έγινε πολύ ξαφνικά και γρήγορα και μας άγγιξε βαθιά και τους δύο. Οπότε, θα κινηθούμε σε στολίδια που μπαίνουν ψηλά και φωτάκια.

Χριστούγεννα βέβαια, Ηλία, σημαίνουν φουλ δουλειά και, φέτος με το «Πιο μεγάλο παζάρι», διπλά γυρίσματα για εορταστικές εκπομπές, σωστά;

Η.Β.: Και πολλά live ανά την περιφέρεια, την οποία δεν παραμελώ ποτέ. Γενικά έχω μάθει τα τελευταία είκοσι χρόνια τις περιόδους και τις ημέρες που είναι αργίες για τους υπόλοιπους ανθρώπους εγώ να δουλεύω. Παραδοσιακά, ο Δεκέμβριος και ο Αύγουστος είναι οι δύο μήνες κατά τους οποίους δεν με βλέπει το σπίτι μου. Αν σε αυτά προσθέσουμε το τηλεοπτικό εγχείρημα, αυτός ο Δεκέμβριος θα είναι πιο γεμάτος από κάθε άλλον – και το λέω με μεγάλη χαρά αφού και η τηλεοπτική εμπειρία μου είναι απολαυστική.

Πώς το πήρες απόφαση, αλήθεια, να βρεθείς στον τηλεοπτικό χώρο;

Η.Β.: Κατά καιρούς, είχα δεχθεί προτάσεις, φλέρταρα με την τηλεόραση αρκετά χρόνια, αλλά δεν μου είχε προταθεί ένα concept που πραγματικά να μου αρέσει και όπου να νιώσω πως μπορώ να ανταποκριθώ καλά. Επίσης, είχα κάποιους ενδοιασμούς για το πώς θα μπορούσε να επηρεάσει αυτό την ιδιότητά μου ως τραγουδιστή. Όταν με πήραν τηλέφωνο από τη Foss Productions για το δοκιμαστικό, πήγα πολύ χαλαρός, για την εμπειρία και μόνο. Ήθελα να το ζήσω, δεν πίστευα πως θα με επέλεγαν. Όταν, μερικές ημέρες αργότερα, μου είπαν ότι ήθελαν να το αναλάβω, έπαθα σοκ. Μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ αν μπορώ να αντεπεξέλθω χρονικά, τι επίπτωση θα έχει στην κύρια απασχόλησή μου, αλλά και αν έχω την ενέργεια και το ταλέντο να το υπηρετήσω σωστά. Και το αποφάσισα.

Α.Δ.: Για να είμαι ειλικρινής, όσο τα σκεφτόταν, αρχικά ήμουν αρνητική. Ήξερα ότι μπορεί να το κάνει, έχει ευφράδεια και αμεσότητα και του πηγαίνει ο φακός. Προβληματιζόμουν όμως μήπως επηρεαστεί σε σχέση με την τέχνη του. Πολύ γρήγορα, ωστόσο, διαπίστωσα ότι μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του και αγαπά τόσο πολύ το τραγούδι που είναι ακλόνητη βάση του. Ακόμα και στο σπίτι, ψάχνει νέα τραγούδια, τραγουδά με την κιθάρα του… Είναι ο πυρήνας του. Και σε αυτό όμως που κάνει στην τηλεόραση μπήκε ψαγμένος και διαβασμένος, τον απασχολεί. Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω τόσο καλό μαθητή, για να το θέσω έτσι.

Η.Β.: Πιστεύω πως είμαι στην πιο πειθαρχημένη φάση της ζωής μου. Δεν έχω ξαναϋπάρξει τόσο πολύ στρατιώτης – ή μάλλον έχω να το περάσω από τα παιδικά μου χρόνια, όταν έτρεχα σε φροντιστήρια, γλώσσες και δραστηριότητες με απόλυτη συνέπεια. Μετά μου βγήκε μια άρνηση, δεν ήθελα καμία πίεση. Φέτος έβαλα τον εαυτό μου σε στρατιωτική πειθαρχία. Κάνω καθημερινά γυμναστική, προσέχω τη διατροφή και τη φωνή μου και παρακολουθώ τα επεισόδια για να βελτιώνομαι ως παρουσιαστής. Επίσης, καταθέσαμε σκληρή δουλειά και φαιά ουσία για το πρόγραμμα που στήσαμε στο Mezzo, όπου εμφανίζομαι φέτος, και, για πρώτη φορά στη ζωή μου, ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, μία φορά την εβδομάδα. Ακόμα, με την Αναστασία μπήκαμε στη διαδικασία να νηστέψουμε, να εξομολογηθούμε και να κοινωνήσουμε για να πειθαρχήσουμε τα πάθη μας.

Ψυχανάλυση γιατί αποφάσισες να κάνεις;

Η.Β.: Γιατί συνειδητοποίησα πόσο χρόνο διαθέτουμε ή ξοδεύουμε για να δουλέψουμε όλα τα υπόλοιπα εκτός από τον εαυτό μας – τα πάθη μας, τα θέλω μας, τις αδυναμίες μας, την αυτοκριτική μας. Μετά από 4-5 μήνες ψυχανάλυσης, μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι από τα ωραιότερα δώρα που έχω κάνει στον εαυτό μου. Δεν χρειάζεται να σου τύχει κάτι για να το αποφασίσεις. Τουναντίον, αν έχεις ήδη μπει στη διαδικασία, είσαι πιο θωρακισμένος και δυνατός ώστε να αντιμετωπίσεις μια δυσκολία.

Πιστεύεις πως ανοίγεται μια δεύτερη καριέρα μπροστά σου, σου αρέσει η τηλεόραση;

Η.Β.: Πάρα πολύ! Την απολαμβάνω και, ομολογώ, με έχει ανανεώσει, νιώθω πως μου έχει δώσει μια σπιρτάδα. Παρότι λατρεύω το τραγούδι και δεν φαντάζομαι τη ζωή μου χωρίς αυτό, η νέα δραστηριότητα που μπήκε στη ζωή μου, η οποία απαιτεί άλλα πράγματα από μένα και περιλαμβάνει μια πρόκληση που δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την τέχνη μου, με έχει αναζωογονήσει. Πηγαίνω σε κάθε γύρισμα με χαρά μικρού παιδιού. Ενεργειακά, μου έχει δώσει ώθηση και σε όλους τους άλλους τομείς, και στο τραγούδι φυσικά. Το αν θα έχει συνέχεια η πορεία μου στην τηλεόραση συνδέεται με πολλούς παράγοντες. Σίγουρα, επειδή είμαι τελειομανής, δεν ξεκίνησα κάτι για να το αφήσω εδώ. Θεωρώ πως ήρθα στην τηλεόραση για να μείνω, όχι ως διάττων αστέρας, αλλά αυτό είναι δικός μου στόχος και επιδίωξη δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό, κάνοντας ένα βήμα τη φορά. Το αν θα γίνει πραγματικότητα εξαρτάται από το αποτέλεσμα και, όπως έχω μάθει στην καριέρα μου ως τραγουδιστή, το αποτέλεσμα έχει να κάνει πάνω απ’ όλα με τον κόσμο. Όλα φαίνονται στο χειροκρότημα.

Στο νυχτερινό κέντρο περνάς καλά;

Η.Β.: Περνάω τέλεια! Θεωρώ πως στα 40 μου είμαι στην καλύτερη και πιο ώριμη φάση μου, γενικά και καλλιτεχνικά. Το Mezzo είναι ό,τι πιο όμορφο έχω παρουσιάσει ποτέ. Ο κόσμος μάς έχει αγκαλιάσει απίστευτα –το εισπράττουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή–, όπως έχει αγκαλιάσει και το νέο μου τραγούδι, «Κάντε μου παρέα», στο οποίο για πρώτη φορά η Ναταλία Γερμανού έχει γράψει στίχους και μουσική. Είναι ένα γνήσιο λαϊκό ζεϊμπέκικο και πραγματικά γίνεται χαμός όταν το τραγουδώ. Δουλέψαμε σε πολλά επίπεδα – πάνω στο πρόγραμμα και στο μουσικό κομμάτι, στην ορχήστρα και στην επιλογή των τραγουδιών, στην ανακαίνιση του μαγαζιού, στο σόου και στις χορογραφίες, στη σκηνογραφία και στη σκηνοθεσία. Επιπλέον, έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με τη Χριστίνα Σάλτη, με την οποία έχουμε δουλέψει πολλές φορές και την οποία πετυχαίνω επίσης στην καλύτερη φάση της καριέρας της. Στο σχήμα προστέθηκε και η Natasha Kay, που δίνει το μοντέρνο στίγμα, το πιο dance-club vibe.

Πόσο μαζί αποφασίζετε με την Αναστασία;

Η.Β.: Πολύ!

Α.Δ.: Τα συζητάμε όλα, τα αναλύουμε και τα αποφασίζουμε μαζί. Λέω τη γνώμη μου, όσο αυστηρή κι αν είναι.

Η.Β.: Θα ήθελα εδώ να πω ότι αυτό που κάνουμε, αυτή η κοινή φωτογράφιση και συνέντευξη, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, πολύ δε περισσότερο για την Αναστασία, η οποία εξαρχής αισθανόταν άβολα με την προσοχή και τη δημοσιότητα. Παρότι όμως δεν έχει –και δεν θέλει να έχει– καμία σχέση με το χώρο μου, είναι εξαιρετική στις συμβουλές της και στο να με φέρνει αντιμέτωπο με τις ευθύνες και τα λάθη μου. Έχει πολύ καθαρό τρίτο μάτι πάνω στα πράγματα και είναι πολύ αυστηρή κριτής. Είναι η πρώτη φορά που νιώθω πως είμαι με μια γυναίκα που με πηγαίνει μπροστά στη ζωή μου, προσωπικά και επαγγελματικά. Αυτό για μένα είναι ευλογία.

Αντίστοιχα, Αναστασία, τι σου προσφέρει ο Ηλίας;

Α.Δ.: Αυτό που ήθελα πάντα να νιώσω: πως είναι δίπλα μου και ασφάλεια. Έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου που, λόγω της δουλειάς του και μόνο, θα μπορούσε να με κάνει να αισθάνομαι ανασφάλεια ή ζήλια, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ. Με έχει παντού μέσα του και μαζί του. Του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Επίσης, από την αρχή της σχέσης μας, του είχα πει ότι ενίοτε θέλω να μου κάνει κάποια χατίρια.

Η.Β.: Να διευκρινίσω κάτι, επειδή αυτό μπορεί να ακουστεί παράξενο – και σε μένα έτσι φάνηκε, σκέφτηκα «θα μου ζητά τίποτα τρέλες και θα πρέπει να λέω ναι;». Η Αναστασία είναι τόσο εγκρατής και ακριβής σε ό,τι θέλει που, αν δεν το κάνεις, απλώς γίνεσαι κακός και άδικος. Μετέπειτα, όταν γνωριστήκαμε και μέσα από συζητήσεις με τους γονείς της, κατάλαβα ότι ήταν από παιδί πολύ ανεξάρτητη, δεν ζητούσε τίποτε. Το σημαντικό είναι, αυτήν τη μία φορά που θα ζητήσει κάτι, να την ακούσεις.

Αναστασία, η δουλειά του Ηλία, η καριέρα του και η δημοσιότητα σε έκαναν επιφυλακτική στην αρχή;

Α.Δ.: Όχι απλώς επιφυλακτική. Η δουλειά του με απωθούσε – όχι γιατί φοβόμουν τον Ηλία, αλλά γιατί δεν μου άρεσε η έκθεση. Ωστόσο ο ίδιος με έκανε να νιώσω τόσο όμορφα στην πάροδο του χρόνου που έφτασα να αποδεχθώ τη δουλειά του ως ένα κομμάτι του απλώς. Στις αρχές, όταν βγαίναμε και υπήρχαν φωτογράφοι, του έλεγα διακριτικά να τους αποφύγουμε, να τους πει ότι δεν θέλουμε να μας φωτογραφίσουν. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι το δικό μου όχι το έλεγε ο Ηλίας και φαινόταν εκείνος ο κακός. Οπότε, αποδέχθηκα και αυτή την πλευρά της δουλειάς του επειδή δεν θέλω να του προκαλέσω πρόβλημα.

Τον ακολουθείς;

Α.Δ.: Καθώς ακόμη είμαστε οι δυο μας, μπορώ να τον ακολουθήσω. Ίσως όχι πάντα, γιατί εργάζομαι ως personal trainer και, όταν έχω πρωινό μάθημα, δεν μπορώ να ξενυχτήσω. Επιπλέον, όταν με το καλό αποκτήσουμε παιδάκι, είμαι συνειδητοποιημένη στο ότι δεν θα μπορώ να τον ακολουθώ – για παράδειγμα, στις γιορτές δεν θα είμαστε μαζί, αλλά ξέρω ότι όλες τις υπόλοιπες ημέρες θα είμαστε παρέα.

Τι αγαπάτε να κάνετε μαζί;

Η.Β.: Μου αρέσει πολύ η αδρεναλίνη και βρήκα μια γυναίκα που είναι περισσότερο της περιπέτειας και από μένα. Το καλοκαίρι κάναμε κάτι για πρώτη φορά και ήταν φανταστικό: ένα road trip με τη μηχανή στη Ρουμανία μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, τη σύζυγό του και ένα ακόμα ζευγάρι. Όσο κουραστικό κι αν ακούγεται, περάσαμε καταπληκτικά. Έτσι κι αλλιώς, για μας διακοπές δεν σημαίνουν καλό ξενοδοχείο και ξαπλώστρα. Θα έχουμε μεταφορικό μέσο για να γυρίσουμε τα πάντα, θα ανεβαίνουμε τα κατσάβραχα σαν κατσίκια για να βρούμε μια κρυφή παραλία! Διακοπές για μας είναι φύση και στιγμές. Ακόμα κι όταν πηγαίνουμε στο εξοχικό στην Κύμη για να ξεκουραστούμε, δεν καθόμαστε στο σπίτι. Θα πάμε με τη γουρούνα στα βουνά, θα κάνουμε τζετ σκι, SUB και κανό και θα αλωνίζουμε όλη μέρα. Εκεί έχω όλα τα «παιχνίδια» μου και είμαστε πολύ δραστήριοι. Έχουμε ταιριάξει σε αυτό. Στο παρελθόν είχα μεγάλη δυσκολία να βρω ανθρώπους που όχι μόνο καταλάβαιναν τη μούρλια μου με όλα αυτά, αλλά μου ταίριαζαν κιόλας.

Πώς γνωριστήκατε;

Η.Β.: Θα δώσω τη σύντομη εκδοχή γιατί είναι πραγματικά μεγάλη ιστορία. Τη γνώριζα τέσσερα χρόνια, δούλευε σε ένα μαγαζί στο οποίο πήγαινα για καφέ και φαγητό γιατί ήταν φίλος μου ο υπεύθυνος. Είχα προσέξει πόσο όμορφη είναι, αλλά ήταν σε σχέση. Τον τέταρτο χρόνο, έχοντας μόλις βγει ζωντανός από το ατύχημα που είχα και το οποίο με είχε ταρακουνήσει συθέμελα, θεώρησα πως ο Θεός μού έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο που με άφησε να ζήσω εκείνη την ημέρα. Όλες οι πιθανότητες ήταν εναντίον μου. Αποφάσισα να εκμεταλλευτώ αυτήν τη δεύτερη ευκαιρία ώστε να γίνω καλύτερος ως άνθρωπος, ως σύντροφος, ως σύζυγος –γιατί έφερε και την Αναστασία στη ζωή μου όλη αυτή η εμπειρία– και ως τραγουδιστής. Έχοντας πάρει λοιπόν την απόφαση να μη σκορπίζομαι πια και έχοντας μείνει μόνος για να βρω τον εαυτό μου και τα θέλω μου, πιστεύω πως έδωσα την ευκαιρία στον Θεό και στο σύμπαν να φέρουν στη ζωή μου το σωστό άνθρωπο. Όταν δεν σπαταλιέσαι ερωτικά, μπορείς να καταλάβεις τι είδους άνθρωπο συναντάς. Αντίστοιχα και μια γυναίκα, όταν σε βλέπει από εδώ και από εκεί, θα σχηματίσει αρνητική εντύπωση. Η Αναστασία με έβλεπε παλιά και δεν με άντεχε, της ήμουν αντιπαθής. Την τέταρτη χρονιά, λοιπόν, αποφάσισα να τη διεκδικήσω. Πρέπει να ταιριάξει και το timing δύο ανθρώπων για να είναι μαζί. Καταφέραμε να έρθουμε κοντά και, στους πρώτους δυόμισι μήνες της σχέσης μας, της έκανα πρόταση γάμου. Έκανα πολύ γρήγορα βήματα, η οικογένεια και οι φίλοι μου είχα θορυβηθεί, αλλά εγώ έβλεπα πολύ καθαρά. Ήμουν σε θέση λόγω εμπειριών αλλά και λόγω momentum να καταλάβω από νωρίς ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Της είπα: «Είναι αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα παντρευτούμε, αλλά θέλω να ξέρεις ότι γνώριζα από την αρχή πως είσαι η γυναίκα της ζωής μου».

Α.Δ.: Έκανε την πρόταση γάμου στα γενέθλιά μου. Δεν το περίμενα. Μου έφερε μια τούρτα πάνω στην οποία ήταν γραμμένο«Will you?». Σκέφτηκα «ή δεν ξέρω αγγλικά ή κάτι θέλει να πει». Στράφηκα να τον κοιτάξω και τον είδα στα γόνατα με το δαχτυλίδι. Το μόνο που έκανα ήταν να κλάψω και να πέσω πάνω του. Ήταν τόσο έντονο όλο… Έπειτα από από λίγες ημέρες έφυγα γιατί εκείνη την εποχή δούλευα σεζόν στη Μύκονο.

Η.Β.: Μετά την πρόταση γάμου, χωριστήκαμε για 7-8 μήνες. Εγώ έκανα περιοδεία και η Αναστασία δούλευε 7/7. Όταν είχα μισή ημέρα ελεύθερη, πήγαινα στη Μύκονο να τη δω. Η Αναστασία έχει έρθει στην Αθήνα για να περάσουμε 3-4 ώρες μαζί!

Α.Δ.: Δεν μπορούσα να αφήσω τη δουλειά μου για μια σχέση δυόμισι μηνών, όσο έντονα κι αν ήταν αυτά που νιώθαμε. Η απόσταση όμως μας ένωσε ακόμα περισσότερο. Όταν τελείωσε η σεζόν και επέστρεψα στην Αθήνα, είχε έρθει ο καιρός για αποφάσεις.

Η.Β.: Ήμουν ξεκάθαρος, έβλεπα τη σχέση μας σοβαρά και δεν ήθελα να ξαναζήσω τους προηγούμενους μήνες. Δεν γινόταν να λείπουμε συνεχώς και οι δύο, δεν θα πηγαίναμε πουθενά χωρίς βάση. Ή, τουλάχιστον, δεν ήταν για μένα διαχειρίσιμη μια τέτοια σχέση, για άλλα ζευγάρια μπορεί να είναι.

Α.Δ.: Χαρακτηριστικά, μου είπε ότι δεν θέλει να ζει με ένα αποδημητικό πουλί. Είχε κάνει άλλωστε θυσίες για μένα. Στερούνταν τον ύπνο του για να έρθει να με δει βλάπτοντας τη φωνή του.

Η.Β.: Και η Αναστασία θυσίασε μια δουλειά που αγαπούσε. Ωστόσο ήταν αποφάσεις που πάρθηκαν από κοινού, χωρίς πίεση. Και πλέον βιώνουμε μια πολύ υγιή και αρμονική σχέση, μια όμορφη καθημερινότητα, με σεβασμό και κατανόηση και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι.

Περιγράφετε μια τέλεια σχέση. Δεν έχετε μικροκαβγαδάκια;

Η.Β.: Μικροκαβγαδάκια όχι, ποτέ. Μόνο μεγάλους καβγάδες!

Α.Δ.: Στην καραντίνα ο Ηλίας είχε πάρει μέρος στο «Just the two of us»…

Η.Β.: Δεν υπήρχε άλλη επαγγελματική διέξοδος και έκανα αυτό το σόου, στο οποίο πέρασα υπέροχα.

Α.Δ: Την ίδια περίοδο, φιλοξενούσαμε τον αδελφό μου και μια φίλη μου. Και οι δύο μάς έλεγαν: «Πρέπει να παίξετε στο σίριαλ “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”. Εκεί που αγαπιέστε, τσακώνεστε και μετά πάλι αγάπες».

Η.Β.: Ο πυροσβέστης είμαι εγώ. Η Αναστασία όσο ήρεμη φαίνεται τόσο εκρηκτική και ακραία είναι στις αντιδράσεις της όταν νευριάσει ή στεναχωρηθεί.

Α.Δ.: Πράγματι!

Η.Β.: Όταν τσακωνόμαστε λοιπόν, αρκετά συχνά και έντονα, η ένταση καταστέλλεται πολύ γρήγορα και είμαστε και πάλι αγκαλιά. Φυσικά και δεν υπάρχει τέλεια σχέση. Τα θετικά της σχέσης μας όμως είναι τόσο πολύ περισσότερα που η ζυγαριά γέρνει τέρμα προς αυτά!

Αναστασία, Ηλίας πάνω στη σκηνή ή στο σπίτι να σου τραγουδά;

Α.Δ.: Πλέον δεν μου τραγουδά στο σπίτι με την κιθάρα, οπότε στη σκηνή.

Η.Β.: Είμαι πολύ κουρασμένος φέτος και η αλήθεια είναι ότι ελάχιστα τραγουδώ στο σπίτι.

Αγαπημένα σας τραγούδια;

Α.Δ.: Έχω 5-6, όχι μόνο του Ηλία, αλλά σίγουρα έχουν να κάνουν μαζί του. Συναισθηματικά είμαι πολύ δεμένη με το «Μόνο μαζί σου» και το «Ως το άπειρο», χάρη στο οποίο έχουμε κάνει και το σύμβολο του απείρου κοινό τατουάζ στο ίδιο σημείο, τον πήχη του αριστερού μας χεριού.

Η.Β.: Μου πρότειναν το «Ως το άπειρο» λίγο προτού παντρευτούμε, αποφάσισα να το ερμηνεύσω γιατί μου θύμιζε την Αναστασία και έγινε το τραγούδι του γάμου μας.

ΣΟΝΙΑ ΜΑΓΓΙΝΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ:

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΟΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΥΚΑΣ

GROOMING – ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΕΣΘΕΡ ΛΑΛΑΟΥΣΗ

MAΛΛΙΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ

FASHION ASSOCIATE: ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗΣ

PHOTOGRAPHY ASSISTANT: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΡΑΜΑΝΟΣ

Ευχαριστούμε το Minu Athens για τη φιλοξενία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ