Τον Φεβρουάριο του 2018, ο Ηλίας Βρεττός είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή.

Στη συνέχεια ακολούθησαν αρκετά χειρουργεία για την αποκατάστασή του, όπου με τους κατάλληλους γιατρούς κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Ο Ηλίας Βρεττός έχει μιλήσει πολλές φορές για το ατύχημα που είχε και είχε αποκαλύψει πώς είχε ζήσει το θαύμα.

Σήμερα, μέσα από μια ανάρτησή του στο instagram, αποκάλυψε το τάμα που είχε κάνει. Μάλιστα, βρέθηκε στη Νάξο και στην εκκλησία που πριν τρία χρόνια είχε κάνει το τάμα του.

Ηλίας Βρεττός: Η ανάρτηση για το τάμα του

Συγκεκριμένα έγραψε: «Πριν από 3 χρόνια είχα έρθει με πατερίτσες και φρεσκοχειρουργημένες φωνητικές χορδές στην Νάξο με τους γιατρούς και φίλους μου @mariannakorre @nikbaxevanos
Δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω ούτε να περπατήσω τότε.
Με έφεραν στην Παναγία την Αργοκοιλιώτισσα και το θαυματουργό σπήλαιό Της με το αγίασμα που βγαίνει μέσα από το βράχο! Έκανα τάμα να με αξίωσει να γίνω καλά και να έρθω να Την ευχαριστήσω, καταφέρνοντας να ανέβω τα σκαλία Της στο σπήλαιο που τότε δεν μπορούσα! Σήμερα εκπλήρωσα το Τάμα μου και μόλις συνειδητοποίησα πως εντελώς τυχαία σήμερα με το παλαιό ημερολόγιο είναι του προφήτη Ηλία και γιορτάζω! Απίστευτα συναισθήματα και θεόσταλτες συμπτώσεις με κάνουν να χαμογελάω πολύ πλατιά σήμερα! Σας αγαπάω! Βοήθεια μας και μεγάλη η χάρη της Παναγίας μας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ