Ο Αντώνης Σρόιτερ και η σύζυγός του, Ιωάννα, κάνουν τις διακοπές τους και περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί με τις κόρες τους, Ναντια και Παυλίνα.

Το ζευγάρι πριν λίγο διάστημα είχε βρεθεί στη Σκόπελο και είχε περάσει ωραίες στιγμές απολαμβανοντας την ομορφιά του μέρους. Η Ιωάννα Σρόιτερ μάλιστα ήταν εντυπωσιακή.

Ο Αντώνης Σρόιτερ απαθανατιστηκε από την γυναίκα του να κρατά τις κορούλας τους από το χέρι και να απολαμβάνουν τη βόλτα τους. Η Ιωάννα τοποθέτησε και κόκκινες καρδιές και μάς έδωσε μια γεύση από την επίσκεψη τους στη Σύρο.

«Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό. Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είναι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καυγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει», δήλωσε σε συνέντευξη του ο Αντώνης Σρόιτερ.

«Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί έντεκα χρόνια, έχουμε περάσει απ΄όλες οι στιγμές. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα», σημείωσε ο Αντώνης Σρόιτερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΣΡΟΙΤΕΡ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ