Η Ιωάννα Λίλη περνάει δύσκολες ώρες, καθώς, πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο μέσα από το instagram της γνωστοποίησε τον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Μεγάλη Παρασκευή.

Η Ιωάννα Λίλη μέσα από μια ανάρτηση μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της και αποκάλυψε ότι είναι δύσκολο να το διαχειριστεί, ενώ αυτό που την ανακουφίζει είναι τα λόγια του πατήρ Φώτιου.

Ιωάννα Λίλη: Συγκινεί με την ανάρτησή της για τον θάνατο του πατέρα της

«Μεγ.Παρασκευή 22 Απριλίου 2022.
Η απώλεια του πατέρα,είναι εντελώς μοναδική για τον καθένα
ξεχωριστή.Για άλλους είναι πιο γρήγορη,από αυτό που νόμιζαν ότι έπρεπε.
. Για εμένα νιώθω ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ…….. περίεργα τα συναισθήματα.Δεν θα είμαι πλέον το παιδί του μπαμπά; ή η <Γιαννούλα> όπως με φώναζες; Θα σταματήσω να είμαι η μικρή;
Ξέρω ταλαιπωρήθηκες πολύ,25 χρόνια είναι αυτά,με χειρουργεία,νοσοκομεία,γιατρούς,κέντρα αποκατάστασης,αγωγές και σε όλα αυτά,η μαμά δίπλα σου,λίγο πρίν κλείσετε τα 53 χρόνια μαζί…. άντεξε τα πάντα.

Αυτό που ίσως με ανακουφίζει λίγο,είναι τα λόγια του Πατήρ-Φώτιου- Τυχεροί,όλοι εκείνοι που φεύγουν στα Ουράνια Μεγ.Παρασκευή-Μεγ.Σάββατο- με την Ανάσταση του Κυρίου,απευθείας στην αγκαλιά του Παντοδύναμου.

Και προς Θεού,μην παρεξηγηθούμε,δεν λέω ότι όλα είναι ωραία.Η σταναχώρια είναι εδώ,κανονικά στην θέση της.Αναμνήσεις που δεν καλείς ….. χωρίς λόγο,έτσι απλά επειδή έτσι.Δεν μπορώ να το εξηγήσω.Έφυγες μπαμπά….απροειδοποίητα τελείως,σαν να αφέθηκες κι ας το έλεγες πολλές φορές τελευταία-ότι- κουράστηκες….. τώρα δεν θα χτυπάει το τηλ; Τί κάνετε; Τα παιδιά; Πότε είναι ο επόμενος αγώνας ΠΑΟΚ; Σε πιο κανάλι θα το δείξει; Γιατί βλέπετε,ο μπαμπάς έγινε φανατικός οπαδός της ομάδας αλλά και του Ζαγοράκη,του γαμπρού που σου στάθηκε σαν υιός που ήθελες να έχεις… και δεν το πίστεψε κι εκείνος σαν έφτασε στο σπίτι μαζί με την αδερφή μου Δάφνη και τους τραυματειοφορείς,προσπαθώντας να σε επαναφέρουν…. Μου φαίνεται σαν ψέμα…. Κυριακή θα συγκεντωνόμασταν να ψήσουμε στο χωριό…. Δεν πρόλαβα να σου πώ ρε μπαμπά Σ´ΑΓΑΠΩ,έκανες την μεγάλη έξοδο….

Ναί οκ,έχω το υπερατού,ότι είναι καλύτερα να χάνεις τον πατέρα σου,από το να τον βλέπεις να τρώει ξύλο από διάφορες παθήσεις,καθηλωμένο τόσα χρόνια σε αμαξίδιο,αλλά πονάει όσο κι αν νόμιζες πώς έχεις προετοιμαστεί.Κρατάω όλα τα θετικά,την αξιοπρέπειά σου μέχρι το τέλος.Ίσως να πήγαζε από αυτό που μου λέει και η μαμά- ήταν εντάξει με την ζωή του,δεν μετάνιωσε για καμία επιλογή κι ας σε πίκραναν κάποιοι- Και αυτή είναι ίσως η σημαντικότερη παρακαταθήκη για εμένα.
Αυτήν την Γαλήνη σου………
( θα σε δώ στα όνειρά μου )
Καλό Παράδεισο μπαμπά μου»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ