Ιωάννα Μαλέσκου: «Με έχουν πει άνεργη, ότι αυτή δεν έχει δουλειά και ανεβάζει βίντεο από το γυμναστήριο»

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο Open και μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχτεί κατά διαστήματα για τις δουλειές της στην τηλεόραση.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Με έχουν πει άνεργη, ότι αυτή δεν έχει δουλειά και ανεβάζει βίντεο από το γυμναστήριο»

«Με έχουν πει άνεργη και ότι αυτή δεν έχει δουλειά και ανεβάζει βίντεο από το γυμναστήριο. Κάτι ετερόκλητα πράγματα που από εκεί καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ένα κενό από τα social media και όχι βγάζει ο καθένας τη δικιά του… χολή, έτσι το λέω εγώ», σημείωσε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Είναι τόσο τοξικό. Από την άλλη, υπάρχουν και οι άνθρωποι που θα σου πούνε καλοπροαίρετα “μπράβο βρε παιδί μου, που περνάς αυτή τη φάση, μεγαλώνεις το παιδί σου, που κάνεις και άλλα πράγματα”. Δεν μπορείς να τους έχεις ικανοποιημένους», προσέθεσε η παρουσιάστρια του «TV Queens».

«Ένας κύριος στο σούπερ μάρκετ με ρώτησε: τι κάνετε τώρα, δεν έχετε άγχος που δεν είστε στην τηλεόραση; Όχι, δεν αγχώνομαι πια. Είμαι συνειδητοποιημένη τι κάνω και δεν βιάζομαι. Θεωρώ ότι, όταν κάτι το θέλεις πολύ, κάνουμε πολλές φορές το λάθος με την ανυπομονησία μας», εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν είναι αυτονόητο ότι θα έχεις βοήθεια για το παιδί στο σπίτι, επειδή δουλεύεις στην τηλεόραση. Όλοι είμαστε το ίδιο. Έχουν υπάρξει σχόλια ότι το μωρό μάλλον θα είναι με τις νταντάδες», ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ