Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και βρίσκεται στη Ρόδο, όπου ξεκουράζεται μετά το τέλος του «Love it», ενώ η ίδια έχει πλέον ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

Λίγο πριν επιστρέψει στη μικρή οθόνη, αλλά από νέα συχνότητα, η παρουσιάστρια χαλαρώνει και ζει ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα. Οι φωτογραφίες της με μπικίνι, τρία διαφορετικά, έκαναν αρκετούς από τους followers της να εκφράσσουν τον ενθουσιασμό ττους και να κάνουν άκρως κολακευτικά σχόλια για το σώμα της.

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου φροντίζει τη διατροφή της κα γυμνάζεται συστηματικά με αποτέλεσμα το κορμί της να είναι fit. Οι κοιλιακοί της εντυπωσιάζουν και η ίδια δέχεται πληθώρα μηνυμάτων από τους ακόλουθούς της.

«Κουκλάρα μου υπέροχη», «Πανέμορφη», «Τρέλανέ μας», «Αστέρι», «Φέτες είσαι», «Κορμί τέλειο», «Πανέμορφή μου Ιωάννα», «Κορμάρα», ήταν μόνο κάποια από τα σχόλια ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να αφήσουν emojis με φλόγες στα posts της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλώντας στο Hello.gr αναφέρθηκε στη λήξη συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ αλλά και στο νέο επαγγελματικό της βήμα, λέγοντας μςταξύ άλλων: «Σίγουρα έρχεται μια πολύ ωραία περίοδος για εμένα. Όταν έρθει η στιγμή θα μάθετε. Μέσα σε αυτές τις δύο σεζόν έμαθα να μην προτρέχω. Ο χρόνος φέρνει απαντήσεις. Όταν την πατάς μαθαίνεις».

Η Ιωάννα Μαλέσκου στο Hello.gr: Το τέλος της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ, το νέο τηλεοπτικό της βήμα και τα μαθήματα που πήρε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ