Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν η σημερινή καλεσμένη του «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε από καρδιάς με τη Σίσσυ Χρηστίδου για τη ζωή της και τις επιλογές της.

«Παίζει ρόλο να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε εκτιμούν και σε σέβονται και να έχεις ωραία χημεία και επικοινωνία. Πλέον σκέφτομαι με τα δεδομένα της Ιωάννας που είμαι πλέον, δεν μπορώ να πω πως θα έκανα τα ίδια πράγματα, τις επιλογές μου. δεν θα είχα την ίδια διάθεση ή αυτοδιάθεση”, είπε στην αρχή της συνέντευξή της η Ιωάννα Μαλέσκου.

"Δεν ξέρω γιατί σχολιάζονταν τα λεγόμενά μου, δεν έρχομαι να φάω την δουλειά κάποιου ή να τον βλάψω", είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στη Σίσσυ Χρηστίδου
“Δεν ξέρω γιατί σχολιάζονταν τα λεγόμενά μου, δεν έρχομαι να φάω την δουλειά κάποιου ή να τον βλάψω”, είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στη Σίσσυ Χρηστίδου

Όλα ξεκινούν στην ζωή μας για να μας μάθουν κάτι. Θα ήταν αμαρτία να έλεγα ότι θα άλλαζα κάτι. Τώρα έχεις την επιλογή να το αξιολογήσεις, να το δεις και να πεις αν σου αρέσει ή όχι. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου θεωρώ ότι αν ξεκινούσα να κάνω πράγματα δεν θα ήμουν η ίδια. Θα έκανα άλλες επιλογές. Θα είχα άλλη δυναμική απέναντι στα πράγματα πάντα με σεβασμό. Ήμουν εξαιρετικά ευάλωτη σε κάτι που συνέβαινε και δεν το είχα φανταστεί ακριβώς. Θα έπρεπε να με επηρεάσουν πράγματα που δεν έπρεπε να με επηρεάσουν. Δεν είχα “ψηθεί”», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

"Μου αρέσει η ελληνική γλώσσα και δεν θα απολογηθώ γι΄αυτό", είπε η Ιωάννα Μαλέσκου
“Μου αρέσει η ελληνική γλώσσα και δεν θα απολογηθώ γι΄αυτό”, είπε η Ιωάννα Μαλέσκου

«Σε ό,τι αφορά στο «δικό» μας κομμάτι, της τηλεόρασης. Καμία φορά ερμηνεύεις διαφορετικά κάποια πράγματα. Μου αρέσει που διευκρινίζουμε την «παρεξήγησή» μας το εξέλαβα διαφορετικά, δεν υπάρχει κάποιο θέμα ούτως ή άλλως. Για την διαδρομή του καθενός δεν μπορεί να τα κρίνει κάποιος. Γιατί καθένας ξεκινάει από διαφορετική βάση. Τα δικά μου τηλεοπτικά βήματα, και μετά η εκπομπή, ήταν μικρότερα σε σχέση με άλλους. Καλό είναι να χτίζεις τα πράγματα βήμα βήμα. Δεν ξέρω γιατί σχολιάζονταν τα λεγόμενά μου, δεν έρχομαι να φάω την δουλειά κάποιου ή να τον βλάψω. Έβαλα πολλά πράγματα στην σφαίρα της επεξεργασίας. Δεν είναι πάντα όμως σε συνάρτηση με την ταχύτητα με την οποία λειτουργεί η τηλεόραση», συνέχισε, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθάρισε την θέση της, λέγοντας πως ουσιαστικά όλοι «έπεσαν πάνω» στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Για το τι την ενοχλούσε και για τον λόγο που σχολιαζόταν τόνισε πως,

«Σχολίαζαν τον τρόπο που μιλάω, ότι χρησιμοποιώ ξύλινη γλώσσα, πίστευαν ότι είχα κάποιο λεξικό κάτω από το μαξιλάρι το οποίοι επιστράτευα στις δύσκολες στιγμές του live για να βρω «λέξεις». Δεν απαντούσα σε αυτό, γιατί εγώ έτσι μιλάω, αλλά προσπαθώ να «μαλακώσω» την ένταση των λεγομένων μου, δεν προσπαθώ να εντυπωσιάσω, ούτε και να αποδείξω αν ξέρω λέξεις. Μου αρέσει η ελληνική γλώσσα και δεν θα απολογηθώ γι΄αυτό. Αλλά κατάλαβα ο κόσμος, στην ζώνη αυτή, θέλει κάτι πιο «γλυκό», πιο «εύπεπτο». Καλώς ή κακώς αυτό είμαι», είπε στο Mega.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ