Με αφορμή την επικείμενη συνέντευξή της Ιωάννας Παλιοσπύρου στον Σταύρο Θεοδωράκη και στους Πρωταγωνιστές, στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε, Πέμπτη 28 Απριλίου, τα μεσάνυχτα, ο δημοσιογράφος ανάρτησε μία νέα φωτογραφία της γυναίκας που τα τελευταία δύο χρόνια μας δίνει μαθήματα ζωής.

Μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι, η Ιωάννα διεκδικεί πίσω τη ζωή της, ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Αναρτώντας τη νέα φωτογραφία στην οποία φαίνεται το πρόσωπο της Ιωάννας χωρίς τη μάσκα, ο Σταύρος Θεοδωράκης γράφει: «Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα. Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας».

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όσα θα δούμε απόψε στους «Πρωταγωνιστές»

Στην εκπομπή, η γενναία Ιωάννα βρίσκει το κουράγιο και επισκέπτεται το σημείο, την είσοδο εκείνης της πολυκατοικίας που δέχτηκε την αποτρόπαια επίθεση, με σκοπό να γράψει ξανά την ιστορία, αυτή τη φορά με χαμόγελο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ