Η Ιωάννα Παππά ήταν αρκετά χρόνια πιστή στα ξανθά μαλλιά, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται αποφάσισε να κάνμει μια μεγάλη αλλαγή και να τα αλλάξει. Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μας έδειξε το νέο της χρώμα.

Με κατακόκκινο χρώμα και ανανεωμένη διάθεση, η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να κάνει παιδί, τον Αντώνη της, αλλά και τη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Πάντο της. «Γνωριστήκαμε το 2004 και αργότερα μας βγήκε το ερωτικό. Άλλες ηλικίες και timing. Ήταν κκάτι που ήρθε φυσικά και όμορφα», δήλωσε αρχικά.

Ιωάννα Παππά

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Παππά αναφέρθηκε στις όχι και τόσο πλέον συχνές δουλειές της στη μικρή οθόνη, λέγοντας: «Ήθελα να αφοσιωθώ περισσότερο στο θέατρο, μετά ήρθε η οικονομική κρίση… Δεν έπαθα κάτι με την αναγνωρισιμότητα. Στην αρχή του «Κλείσε τα μάτια» ήταν λίγο τρομακτικό σε έναν βαθμό, αλλά δεν μου έχει τύχει κάτι τρομακτικό».

Η ταλαντούχα ηθοποιός δήλωσε ότι όλος ο ελεύθερος χρόνος της είναι για τον γιο της, και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι βρισκόταν σε μια ηλικία που έπρεπε να αποφασίσει αν θα κάνει παιδί ή όχι. Η Ιωάννα Παππά έγινε μητέρα το 2019 και από τότε η ζωή της έχει πάρει άλλο χρώμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ