Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Σιαμπάνη, αφού πριν από δύο εβδομάδες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Η πρώην παίκτρια του «My style rocks», ως νέα μανούλα, ήθελε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες αναφορικά με τις αλλαγές στο σώμα. Δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες της, έγραψε ένα σύντομο κείμενο για το πώς είναι σήμερα το κορμί της.

Ιωάννα Σιαμπάνη

«Το σώμα μου 15 ημέρες μετά τον τοκετό το αγαπώ και το σέβομαι περισσότερο από πριν… γιατί μου χάρισε την ευτυχία! Το σώμα μας περνάει πολλά στην εγκυμοσύνη. Και το δικό μου σώμα έζησε αρκετές αλλαγές, αλλά είμαι πολύ υπερήφανη που έφερα στον κόσμο ένα παιδί. Αυτό το σώμα του έδωσε φαγητό, ζεστασιά και κυρίως τόση αγάπη, όση δεν πίστευα ποτέ ότι είχα. Μανούλες αυτές οι μικρές αλλαγές στο σώμα μας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά, είναι μια πολύ μικρή θυσία για κάτι τόσο μεγάλο. Και να μην ξεχνάτε ότι η φύση έχει προνοήσει», έγραψε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Η σιλουέτα της μοιάζει, σχεδόν, να έχει επανέλθει ενώ στα στιγμιότυπα φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΣΙΑΜΠΑΝΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ