Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διανύουν μια από τις πιο δημιουργικές και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους αφού είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Οι δυο τους φροντίζουν να βρίσκονται πολύ συχνά εκμηδενίζοντας την απόσταση που τους χωρίζει καθώς η γνωστή επιχειρηματίας μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Πολύ συχνά πραγματοποιούν εξορμήσεις μαζί και ενημερώνουν τους διαδικτυακούς τους ακολούθους για τις δραστηριότητές τους. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φρόντισε να τιμήσει την ονομαστική εορτή της Ιωάννας Τούνη με μια ξεχωριστή ανάρτηση από ταξίδι τους στην Αράχωβα.

Στο βίντεο απεικονίζεται ο ίδιος να την κουβαλά τρυφερά απαντώντας στο challenge φίλου τους που τον ρωτά αν μπορεί να κουβαλήσει τη σύντροφό του μέχρι το χιονοδρομικό. Εκείνος απαντά χιουμοριστικά ότι πρόκειται να την “κουβαλήσει” για μια ζωή, επομένως τα διακόσια μέτρα μέχρι το χιονοδρομικό δεν αποτελούν πρόβλημα.

Στη λεζάντα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εύχεται στη σύντροφό του με τον πιο γλυκό τρόπο: “Χρόνια πολλαααά στο πιο όμορφο, λαμπερό & δημιουργικό κοριτσάκι του κόσμου ΟΛΟΥ… το πιο ελαφρύ βάρος του κόσμου ΜΟΥ, την δύναμη μου την χαμογελάρα μου!!!!!!

Δείτε το βίντεο ακολούθως:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ