Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη φημολογείται έντονα τις τελευταίες ώρες ότι δεν είναι ζευγάρι. Μάλιστα, οι δυο τους προχώρησαν σε αμοιβαίο unfollow στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ μάλιστα αφαίρεσαν τα κοινά tags από τις φωτογραφίες που είχαν μοιραστεί καια απεικονίζονταν μαζί.

«Σχετικά με τα άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες βδομάδες μήνες για πάντα, θα σας πω ό,τι θέλω όταν θέλω όπως κάνω πάντα. Οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου, δεν σας απασχολεί τίποτα», ανέφερε η Ιωάννα με stories.

τούνη

Η Soula Glamorous, λοιπόν, εξασφάλισε φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, όπου πίνουν καφέ στη Θεσσαλονίκη. Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε στο προφίλ της διαδικτυακής περσόνας και βάζει ερωτηματικά στο τι πραγματικά συμβαίνει με το ζευγάρι.

Στη Θεσσαλονίκη η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είχαν και στο πρόσφατο παρελθόν πρωταγωνιστήσει στα media, αφού πάλι είχε γίνει λόγος για κρίση στη σχέση τους, αφού είχαν πραγματοποιήσει ξεχωριστές διακοπές. Η Ιωάννα είχε και πάλι τοποθετηθεί για το θέμα.

«Δεν έχω χωρίσει για όλους τους καλοθελητές που έσπευσαν να γράψουν άρθρα, επειδή τολμήσαμε και περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο ξεχωριστά με το αγόρι μου! Θεωρείται υγεία μεταξύ δύο ανθρώπων, πέρα από την κοινή ζωή, να έχει ο καθένας προσωπικές στιγμές, εξόδους και δικές του παρέες. Έλεος», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ