Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψαν ποιο είναι το φύλο του πρώτου τους παιδιού με ένα τρυφερό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι δύο τους λοιπόν κοίταξαν την κάμερα και ανέφεραν ότι περιμένουν αγοράκι.

Η επιθυμία του Δημήτρη Αλεξάνδρου θα γίνει πραγματικότητα ενώ στο βίντεο που δημοσίευσαν είπε: “Μ’ αγαπάει ο Θεός“. Η Ιωάννα στην αγκαλιά του. Το ζευγάρι διοργάνωσε πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα να δίνουν το “παρών”.

H Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής τους με την επιχειρηματία να παραδέχεται ότι έχει παραπάνω ευαισθησίες λόγω της εγκυμοσύνης της. “Να σας πω κάτι; Μάλλον οι ορμόνες μου δεν είναι καλά. Είδα τον Ταρζάν, το παιδικό της Disney. Και κλαίω. Γιατί; Αχ Θεέ μου τι θα κάνω;“, είχε αναφέρει πρόσφατα.

Η Ιωάννα είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της με μια όμορφη φωτογραφία στο instagram, στην οποία κρατούσε το τεστ εγκυμοσύνης και αναφερόταν τόσο στο ευτυχές γεγονός όσο και στη μητέρα της, τονίζοντας ότι επιθυμεί να γίνει όσο καλή ήταν εκείνη.

Ιωάννα τούνη

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!

Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ

Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!». Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ!

Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω. Ανυπομονώ! Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…».

Λιώνει από έρωτα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη – Ο δημόσιος διάλογός τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ