Η Ιωάννα Τούνη πριν λίγες μέρες μέσα από το instagram της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Τότε, η ίδια είχε εξηγήσει ότι οι αποσκευές της ήταν υπέρβαρες κατά δυο κιλά και της ζήτησαν 40 ευρώ για να μπορέσει να ταξιδέψει και εκείνη τους “πέταξε 50 ευρώ” και έφυγε. Αυτό, ήταν κάτι που δεν άρεσε στους followers της καθώς οι κανόνες στο αεροδρόμιο ισχύουν για όλους ανεξάρτητα με το πόσο συχνά χρησιμοποιούν το αεροπλάνο για τα ταξίδια τους.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη έδωσε τη δική της εκδοχή και ζήτησε “συγγνώμη“. Το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκε στα MadWalk καθώς παρουσίασε την εταιρία ρούχων που έχει και δήλωσε στη κάμερα του Happy Day:

«Υπάρχουν φορές που ξεσπάω σε κλάματα και νιώθω αδικημένη. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος. Κάνω το εξής λάθος… Μιλάω στο Instagram μου, όπως μιλούσα όταν είχα 5000 ακολούθους και όπως μιλάω στην παρέα μου» είπε και συνέχισε για την κριτική που δέχτηκε από τη Ναταλία Γερμανού:

«Είμαι υπέρ του δέοντος αυθόρμητη και το πληρώνω. Όλα έχουν ένα τίμημα! Η Ναταλία Γερμανού μίλησε πολύ ορθά και η άποψη της ήταν τοποθετημένη σωστά. Όντως χειρίζομαι λάθος τα social media από την άποψη ότι έχω στο μυαλό μου ότι είμαι η Ιωάννα και είναι όλα κουλ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ