Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η Instagrammer μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, χωρίς να σταματά να μοιράζεται φωτογραφίες και stories στο Instagram.

Αυτές τις ημέρες, η Ιωάννα Τούνη είναι στην Αθήνα και έχει ξεκινήσει να ψωνίζει για τον Αλεξάνδρου Junior που θα έρθει στον κόσμο σε λίγο καιρό. Το απόγευμα της Παρασκευής έδειξε τον άντρα της ζωής της να κάνει μαστορέματα, ενώ λίγο αργότερα η μέλλουσα μανούλα αποκάλυψε ότι τα τρυπάνια πήραν μπρος αφού ετοίμαζαν το παιδικό δωμάτιο του γιου τους.

Tο βίντεο που ανήρτησε η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε, μάλιστα, ένα μέρος του δωματίου που του ετοίμασαν και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις ενώ μία λευκή κουνουπιέρα στολίζει την μία πλευρά του χώρου.

Σε πρόσφατες δηλώσεις, μάλιστα, η ευτυχισμένη μαμά ανέφερε για το όνομα του μικρού και τον γάμο: «Έχουμε σκεφτεί για όνομα, αλλά δε θα το αποκαλύψουμε ακόμα. Με κοιλιά δεν παντρεύομαι με τίποτα. Έτσι κι αλλιώς με βλέπετε σπάνια στην τηλεόραση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ