Στα χέρια της κρατά, εδώ και λίγες ημέρες, η Ιωάννα Τούνη το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι με το μωρό τους βγήκαν από μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης, το πρωί της Παρασκευής, και πλέον έχουν επιστρέψει ευτυχισμένοι σπίτι τους.

Το πρωί του Σαββάτου, η νέα μαμά μοιράστηκε τις πρώτες λεπτομέρειες με τις followers της μέσα από ένα story στο Instagram. «Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα, λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα, γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη για τον τοκετό.

Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε ότι θηλάζει, όπως επίσης ότι προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητα. Στο πλευρό της βρίσκεται ο σύντροφός της, όπως και οι καλοί της φίλοι.

Λίγη ώρα αργότερα, μέσα από ένα βίντεο, έδειξε το πώς είναι το κορμί της.

Η Ιωάννα Τούνη έδειξε και το μικρό τους, κρύβοντας βέβαια το πρόσωπό του.

Ιωάννα Τούνη

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι!», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξη ως γονείς. «Μου αρέσει λίγο να έχω άγνοια κινδύνου. Όλοι μου έλεγαν: “είδες βιντεάκια πώς γίνεται ο τοκετός”; Είπα: “εντάξει, θα είμαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ό,τι μου πούνε”», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα γενικά. Πολύ πρωτόγνωρο όλο αυτό που ζούμε, δεν έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης για να το περιγράψω. Είναι όμορφο, γλυκό. Είναι λίγο επίπονο τώρα για μένα αλλά εντάξει, θα το περάσουμε. Έχω εδώ τον Δημήτρη να μου κάνει τα θελήματα», είπε χαριτολογώντας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ