Τα εκατέροθεν unfollow αλλά και block που φέρονται να έχουν κάνει η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, πυροδότησαν τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει. Τα δημοσιεύματα που μιλούν για χωρισμό του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού κυκλοφόρησαν από μία ανάρτηση της γνωστής περσόνας των social media, Soula Glamorous που επεσήμανε ότι η influencer και ο παρουσιαστής και μοντέλο, πλέον δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον, αλλά έχουν κάνει και block, καθώς οι φωτογραφίες που είχε ταγκάρει η Ιωάννα τον Δημήτρη δεν φαίνονται στο προφίλ του και αντίστροφα.

Ιωάννα Τούνη: Η αινιγματική ανάρτησή της στο Instagram

Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πότε προχώρησαν σε αυτές τις κινήσεις στα social media. Ωστόσο στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Ιωάννα Τούνη φαίνεται να ποζάρει με όχι και τόσο καλή διάθεση. «Αισθάνομαι άρρωστη σήμερα», έγραψε η influencer και επιχειρηματίας, χωρίς να διευκρινίζει το γιατί. Κάποιοι ωστόσο παρατήρησαν πώς ίσως έβγαλε ένα εξάνθημα στα χείλη που να δικαιολογεί την κακή της διάθεση.

Mέσα από τον λογαριασμό της Soula Glamorous έγινε γνωστό ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον πλέον στο instagram. Σε άλλο story, η Ιωάννα είχε αναφέρει: «Tι σε κάνει χαρούμενος; Θυμάσαι;».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ