Χωριστούς δρόμους έπειτα από 15 χρόνια σχέσης και την απόκτηση του μονάκριβου γιου τους Ιάσονα, 7 ετών, ακολουθούν εδώ και δύο σχεδόν χρόνια, ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου. Παρά την απόφασή τους να χωρίσουν, ο ταλαντούχος ηθοποιός και η αγαπημένη τραγουδίστρια διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα έχουν τη συνεπιμέλεια του μονάκριβου γιου τους.

Ιωάννης Παπαζήσης: «Έχω συνεπιμλελεια. Ο όρος αυτός έντυσε την απόφαση που είχα ήδη πάρει»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στο ζήτημα της συνεπιμέλειας. «Έχω συνεπιμέλεια (του γιου μου) στη ζωή μου. Άτυπη, δεν ξέρω αν υπογράφουμε κάτι. Δεν το έχω ψάξει. Ο όρος αυτός ήρθε και έντυσε ήδη την απόφαση που είχα πάρει. Δηλαδή δεν ήξερα από νόμους συνεπιμέλειας. Εμείς αποφασίσαμε ότι θα είμαστε για τα πάντα μαζί».

Για την υγιή σχέση που έχει με την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του Βανέσα Αδαμοπούλου, είπε: «Συνεχίζω να έχω μία υγιή σχέση και με όλους τους ανθρώπους. Γενικά δεν έχω θέματα παιδιά. Και να συμβαίνει κάτι παράξενο, πιστεύω ότι ο δρόμος της λογικής πρέπει να επικρατεί σε όλους τους τομείς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ