Ο Ιωάννης Παπαζήσης εξομολογείται στον Γιάννη Βίτσα και το «7 ΜΕΡΕΣ TV» κομβικές στιγμές της πορείας του, αλλά και όλα όσα ανατρέπονται στην «Αγγελική».

Μίλησέ μου για το χαρακτήρα του Παύλου Αργυρού που υποδύεσαι στην «Αγγελική»;

Ο Παύλος είναι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος. Ξέρει τι θέλει και πώς να το διεκδικήσει. Είναι κακός χαρακτήρας, αυτό που λέμε «κωλόπαιδο». Διεκδικεί τα πάντα, με οποιοδήποτε τίμημα.

Τι σε γοητεύει σ’ αυτόν τον κόντρα ρόλο;

Η αντίθεση σε σχέση με ρόλους που έκανα στο παρελθόν. Είναι ένα καινούργιο κίνητρο, μια νέα πρόκληση με τον εαυτό μου, ώστε να μην επαναλαμβάνομαι. Βγήκα από μια σειρά η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ο ρόλος ήταν τελείως διαφορετικός. Όταν μου έγινε η πρόταση από τον ALPHA, θεώρησα ότι μπορώ να το κάνω, γιατί παρά το μικρό χρονικό διάστημα που έπρεπε να περάσω από τα γυρίσματα του «Κόκκινου Ποταμιού» στην «Αγγελική», θεώρησα ότι υπάρχει μια πρόκληση στο να υποδυθώ έναν εντελώς απέναντι ρόλο.

Ο Μίλτος τοποθετούσε το κοινό καλό πάνω από το δικό του. Τον Παύλο ωστόσο τον ενδιαφέρουν αποκλειστικά τα δικά του κεκτημένα…

Είναι εντελώς κόντρα ρόλοι. Το θέμα είναι τόσο στο θέατρο και το σινεμά όσο και στην τηλεόραση να μπορείς να επιλέγεις ρόλους που νιώθεις ότι ανοίγουν νέους ορίζοντες στην υποκριτική σου.

Θα φανερωθεί η σχέση του Παύλου με την Τζένη;

Θα σου απαντήσω με τη θεωρία του Χίτσκοκ. Λέει πως όταν βλέπουμε ένα πιστόλι σε μια ταινία, το πιστόλι σε κάποια φάση θα εκπυρσοκροτήσει. Σε οποιαδήποτε σειρά βλέπουμε κάτι παράνομο, η χρησιμότητά του είναι για να φανερωθεί και να λειτουργήσει αρνητικά στους ήρωες. Και εδώ κάτι τέτοιο θα συμβεί.

Ο Παύλος, πάντως, κοντράρεται έντονα με τον Στέφανο…

Θα κοντραριστούν πάρα πολύ. Ο δεύτερος πυλώνας της σειράς είναι η κόντρα του Στέφανου με τον Παύλο. Θα φθάσει σε οριακό σημείο η σχέση των δύο ηρώων.

Τι σου έμεινε από το «Κόκκινο Ποτάμι»;

Σπουδαίες συνεργασίες με ηθοποιούς που δεν είχε τύχει να βρεθούμε ποτέ. Το «Ποτάμι» με εξέλιξε σε καλλιτεχνικό και ανθρώπινο επίπεδο. Γνώρισα έναν τόσο ξεχωριστό σκηνοθέτη όπως ο Μανούσος Μανουσάκης. Κέρδισα ένα φίλο και μια σπουδαία συνεργασία. Παράλληλα, είχαμε την τύχη να μας αγκαλιάσει ο κόσμος με απεριόριστη αγάπη.

Ο γιος σου είναι μόλις πέντε ετών. Έχει δει δουλειές σου στην τηλεόραση;

Όχι. Είναι πολύ μικρός για να βλέπει δουλειές μου. Απαγορεύεται.

Σε τι επίπεδο έχει αλλάξει τη ζωή σου;

Με ολοκλήρωσε.

Σε ωρίμασε;

Η ίδια η ζωή σε ωριμάζει. Το ότι ωριμάζω, φανερώνεται πιο πολύ στην επαγγελματική μου ζωή. Στην προσωπική μου, κρύβω και ένα παιδί μέσα μου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο “7 ΜΕΡΕΣ TV” που κυκλοφορεί

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ