Δεν έχει περάσει αρκετός χρόνος από τότε που ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου ανακοίνωσαν ότι η σχέση τους έχει λήξει και ότι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 7χρονο Ιάσονα, φαίνεται ότι διατηρεί άψογες φιλικές σχέσεις, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα το παιδί τους. Μάλιστα με αφορμή τα γενέθλια της τραγουδίστριας, ο Ιωάννης Παπαζήσης ανάρτησε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται η Βανέσα Αδαμοπούλου να κρατάει αγκαλιά της τον μικρό Ιάσονα. «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά του κόσμου» έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Παπαζήσης

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου μπορεί να έχουν χωρίσει και να έχουν προχωρήσει την προσωπική τους ζωή, οι δυο τους όμως διατηρούν άψογες και φιλικές σχέσεις. Η Βανέσα Αδαμοπούλου μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Ο Ιάσονας όταν στην αρχή μας έβλεπε στην τηλεόραση νόμιζε πως όλοι οι γονείς κάνουν αυτή τη δουλειά… Με τον Ιωάννη είναι πολύ καλά τα πράγματα. Δεν πιστεύω πως δυο άνθρωποι που είναι 15 χρόνια μαζί δεν ταιριάζουν. Απλά κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους και ολοκληρώνονται. Σε ένα χωρισμό οφείλουν και οι δύο να σέβονται την ιστορία τους. Επειδή σεβόμαστε την ιστορία μας και αυτό που είχαμε και έχουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Η αγάπη δεν τελειώνει, αλλά όλο το άλλο κομμάτι είναι πολύ προσωπικό. Δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται. Δεν είναι έτσι ακριβώς, ότι είχε τελειώσει κάτι. Είναι δικά μας θέματα αυτά. Αν μου γινόταν πρόταση για εκπομπή με τον Ιωάννη μπορεί να το έκανα… εκείνος δεν ξέρω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ