Σε νέα κοινή εμφάνιση απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον νικητή του περσινού GNTM Ηρακλή Τσουζίνοφ με την αγαπημένη του και επίσης μοντέλο Μαρινέλα Ζύλα. Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν κρύβεται πλέον και επιδίδεται σε όλο και περισσότερες κοινές εμφανίσεις.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε έξοδό τους στο Κολωνάκι. Τα δυο εντυπωσιακά μοντέλα σε sporty chic look που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα τους, περπάτησαν στο Κολωνάκι και στη συνέχεια γευμάτισαν μαζί. Είναι αξιοσημείωτο ότι στις κοινές τους εμφανίσεις οι δυο ερωτευμένοι επιλέγουν ταιριαστά outfits με στιλ.

Ηρακλής - Μαρινέλα

Υπενθυμίζουμε ότι οι πρώην διαγωνιζόμενοι του GNTM ήρθαν κοντά μέσα από το παιχνίδι αλλά μετά τη λήξη του διαγωνισμού δεν είχαν επιβεβαιώσει τη σχέση τους παρά τις συνεχόμενες κοινές τους εμφανίσεις, καλλιεργώντας έτσι ένα μυστήριο για τους θαυμαστές τους.

Πλέον όμως δεν κρύβονται, καθώς όπως δήλωσε και ο Ηρακλής σε πρόσφατη συνέντευξή του “Πλέον δεν κρυβόμαστε με την Μαρινέλα, κάνουμε ό,τι θέλουμε και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θα τη φιλήσω έξω, γιατί πραγματικά δεν θέλουμε να κρύψουμε κάτι. Ισχύει ότι αν το λέγαμε από την αρχή δεν θα υπήρχε αυτό το κυνήγι. Ακόμη υπάρχει το σασπένς, ο κόσμος θέλει να μάθει αν είμαστε μαζί, τραβάνε με τα κινητά φωτογραφίες“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ GNTM, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ