Με μια γρήγορη ματιά δεν είναι εύκολο να διακρίνουμε ποιος ηθοποιός κρύβεται πίσω από το γλυκό αγοράκι στο quiz. Οι άνθρωποι αλλάζουν πολύ καθώς μεγαλώνουν και συχνά μοιάζουν να μην έχουν καμία ομοιότητα με την εικόνα του παρελθόντος τους.

Πίσω από το χαριτωμένο πρόσωπο της φωτογραφίας κρύβεται λοιπόν ο γνωστός ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης ο οποίος δραστηριοποιείται ακόμα ως τραγουδιστής, παρουσιαστής και μοντέλο. Συμμετείχε στο talent show Super Idol και στα επόμενα χρόνια έγινε ευρέως γνωστός, μέσα από πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως τα Singles 2,1/2, οι Λατρεμένοι μου γείτονες, το Μπρούσκο του ΑΝΤ1, τα Μυστικά της Εδέμ και η Επιστροφή.

Επίσης, πήρε μέρος στο χορευτικό show J2US κατακτώντας της τέταρτη θέση, ενώ φέτος παρουσιάζει την εκπομπή Night Out στο Mega. Η αγάπη του για την υποκριτική δεν αναιρεί το πάθος του για την τηλεόραση καθώς ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ήθελε από νεαρός να μπει στο χώρο. Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς είχε αποκαλύψει ότι ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είχε αρχικά στείλει βιογραφικά για να δουλέψει πίσω από τις κάμερες ως βοηθός σκηνοθέτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ