Ιβάν Σβιτάιλο: Μιλά τις δυσκολίες της προσαρμογής του ως παιδί στην Ελλάδα

Ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής με καταγωγή από τη Ρωσία μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για όσα βίωσε ως παιδί στην Ελλάδα.

Ιβάν Σβιτάιλο: Αποκαλύπτει τις δυσκολίες της προσαρμογής του ως παιδί στην Ελλάδα

Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε για τη σχέση του με τη γυναίκα του, για τις διαφορές που εντόπιζε ως παιδί ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία, το μπαλέτο, τη «Λάμψη» αλλά και το αίσθημα κατωτερότητας που βίωνε τα πρώτα χρόνια του στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά, ο Ιβάν Σβιτάιλο είπε: «Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήμουν ο ωραίος του σχολείου, είχα ένα αίσθημα κατωτερότητας. Όταν ήρθα στην Ελλάδα διέφερα από τα περισσότερα Ελληνόπουλα, λόγω των χαρακτηριστικών μου.

Στην Ελλάδα δεν συνηθίζεται ένα αγόρι να κάνει μπαλέτο, εμείς στη Ρωσία είχαμε άλλες βάσεις για το τι είναι κανονικό. Ξεκίνησα να μαθαίνω ελληνικά βλέποντας Λάμψη μαζί με τη μάνα μου».

Ο ίδιος παραδέχτηκε: «Έχω κλάψει για γυναίκα. Έχω βιώσει να επιθυμώ κάποια και να μην την έχω ή να αγαπάω κάποια και να με χωρίζει. Όταν ήμουν έτοιμος να φύγω στην Αμερική, μου έλεγε η μάνα μου “πού πας παιδί μου; Θα σε σκοτώσουν οι γκάνγκστερς”».

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΒΑΝ ΣΒΙΤΑΙΛΟ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ