Στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε η Ήβη Αδάμου και μίλησε για τον Μιχάλη Κουινέλη αλλά και την κορούλα τους Ανατολή.

Αρχικά, η δημοφιλής τραγουδίστρια -με αφορμή την ομοιότητα που επισήμανε ο παρουσιαστής μεταξύ του τραγουδιστή και της μικρής- η Ήβη Αδάμου ανέφερε: «Ο Μιχάλης έχει λίγο πιο πράσινα μάτια, της μικρής είναι πιο γαλανά, διάφανα».

Παράλληλα, η ίδια δεν δίστασε να παραδεχτεί τις φοβίες που είχε για την μικρή Ανατολή στην αρχή, δηλώνοντας: «Είχα ανησυχία όταν θα την άφηνα πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό, λίγες μέρες πριν, και όταν την άφησα κατάλαβα ότι αυτό που με ανησυχούσε και με άγχωνε ήταν ότι αυτό, ότι θα την αφήσω σε ένα περιβάλλον καινούργιο. Όταν την άφησα απλά έφυγε και δεν είπε τίποτα, είναι πολύ κοινωνική. Γενικά δεν φοβόμουν τίποτα, έμενα μόνη μου, τώρα μπαίνω στο αεροπλάνο και σκέφτομαι ότι φεύγω από το παιδί μου και στο σπίτι μου και σκέφτομαι αν συμβεί κάτι. Γίνεσαι μητέρα προσέχεις πρώτα τον εαυτό σου για να μην λείψεις στο παιδί σου».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Ήβη Αδάμου αναφέρθηκε και στην περίοδο πριν εκείνη κι ο Μιχάλης Κουινέλης αναπτύξουν δεσμό: «Πριν βρεθούμε με τον Μιχάλη μετά από καιρό, γιατί κάναμε και μια περιοδεία μαζί κι είχαμε βγάλει το “Σαν έρθει η μέρα”, είχε βρεθεί ο πατέρας μου μαζί του. Ήταν σαν φίλοι και τότε δεν υπήρχε κάτι μεταξύ μας. Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη. Ήθελα αυτόν τον άνθρωπο στην ζωή μου και για όλους αυτούς τους λόγους που είπαμε και κάθε μέρα ανακαλύπτω ακόμα πιο πολλούς. Έχει ποιότητα, που δεν το βρίσκεις εύκολα στις μέρες μας, έχει πυγμή, κρατά τον λόγο του κι είναι προστατευτικός. Είναι για εμένα, όπως πρέπει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ