Εκνευρισμένη είναι Jennifer Lopez με καλεσμένο της, ο οποίος θέλησε να αμαυρώσει την πιο ξεχωριστή στιγμή της, αυτή του γάμου της με τον Ben Affleck. Καλεσμένος στο δεύτερο γάμο της, διέρρευσε στο TMZ βίντεο στο οποίο η Λατίνα σταρ φαίνεται να τραγουδά στο σύζυγό της, εκφράζοντας έτσι τα συναισθήματά της για εκείνον.

Jennifer Lopez: Η κίνηση καλεσμένου του γάμου της που προκάλεσε την απογοήτευσή της

Η Lopez στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε φανερά αναστατωμένη: «Το υλικό τραβήχτηκε χωρίς την άδειά μας. Και όποιος το έκανε εκμεταλλεύτηκε την ιδιωτική μας στιγή. Ζητήθηκε από όλους τους καλεσμένους να μην μοιραστούν τίποτα από το γάμο μας. Αυτή ήταν η επιλογή μας. Ο,τιδήποτε από την ιδιωτική μου ζωή θέλω να μοιραστώ το κάνω στο OnTheJlo και το μοιράζομαι με τους θαυμαστές μου. Το υλικό αυτό ήταν κλεμένο και πουλήθηκε για χρήματα».

Οι θαυμαστές της έσπευσαν γρήγορα να της εκφράσουν την υποστήριξή τους: «Σίγουρα θέλουμε να βλέπουμε τον έρωτά τους και την αγάπη τους αλλά οι ιδιωτικές τους στιγμές δεν θα έπρεπε να διαρρέουν χωρίς τη συγκατάθεσή τους», «Είναι πραγματικά λυπηρό και σκανδαλώδες», έγραφαν κάποια από τα σχόλια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ