Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που θέλουν Jennifer Lopez και Ben Affleck να ζουν πλέον χωριστά…

Μπορεί για κάποιους να μοιάζει με το χρονικό ενός προαναγγελθέντος… διαζυγίου. Το σίγουρο είναι ότι ακόμη και οι πιο μεγάλοι fans ενός από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ έβλεπαν τα σημάδια της κούρασης στο πρόσωπο του Ben Affleck κάθε φορά που οι paparazzi τον «έπιαναν» να συνοδεύει τη σύζυγό του σε κάποια κοσμική εκδήλωση.

Ακόμη και στην καθημερινότητά τους, όμως, Lopez και Affleck δεν θύμιζαν σε τίποτα το φλογερό δίδυμο που ερωτεύτηκε παράφορα πάνω από 20 χρόνια πριν, χώρισε και αποφάσισε μετά από 2 δεκαετίες, να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του.

jennifer lopez
Affleck και Lopez σε μία από τις τελευταίες κοινές εμφανίσεις τους, ενάμιση μήνα πριν, στη Νέα Υόρκη.

Η δεύτερη ευκαιρία δόθηκε, αλλά φαίνεται πως θα έχει την ίδια κατάληξη που είχε και η πρώτη τους απόπειρα να είναι μαζί, δηλαδή στα γραφεία των δικηγόρων. Τα δημοσιεύματα σε μεγάλες εφημερίδες και sites της Αμερικής αναφέρουν πως η ρήξη μεταξύ τους είναι πολύ σοβαρή, χρησιμοποιώντας μάλιστα ως επιχείρημα τις ανύπαρκτες τελευταία κοινές τους εμφανίσεις.

Λέγεται, μάλιστα, πως ο Affleck έχει ήδη φύγει από το σπίτι και μένει μόνος του, σε μία προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά τους συνεχείς καβγάδες και αμφότεροι οι σταρ να δουν αν πραγματικά θέλουν να παραμείνουν μαζί ή όχι. Πηγές κοντά στο ζευγάρι, δε, αναφέρουν ότι εκείνος είναι πιο ζεστός στο να προσπαθήσουν να σώσουν το γάμο τους, παρόλο που η συμπεριφορά του -το ασταμάτητο κάπνισμα και η ακαταστασία κατά την εφημερίδα «Marca»- οδήγησαν τη Lopez σε απανωτές… εκρήξεις.

Photo credits: getty images

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ JENNIFER LOPEZ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ