Το ειδύλλιο μεταξύ της Jennifer Lopez και του Ben Affleck φαίνεται ότι εγκρίνει η πρώην σύντροφός του Jennifer Garner, αλλά και ο πρώην σύζυγος της Λατίνας star Marc Anthony.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είχαν χωρίσει το 2004, προχωρώντας στην προσωπική τους ζωή μέσα στον επόμενο χρόνο, καθώς η Λατίνα star παντρεύτηκε τον Marc Anthony και ο διάσημος ηθοποιός την Jennifer Garner.

Jennifer Garner for Jennifer Lopez
Jennifer Garner

Σύμφωνα με το US Weekly, λοιπόν, η επανασύνδεση της Lopez με τον Affleck παίρνει την έγκριση της πρώην συζύγου του, ενώ πηγή της Tonight Wednesday υποστηρίζει ότι «αποδέχεται τον Ben χωρίς κανένα αίσθημα αντιπαλότητας».

Μάλιστα, η ίδια πηγή υπογράμμισε πως «όσο ο Ben διατηρεί την κατάσταση υγιή -όσον αφορά στα παιδιά που έχει αποκτήσει με την Garner- εκείνη παραμένει ικανοποιημένη και χαρούμενη».

H Jennifer Lopez παίρνει την έγκριση και του πρώην συζύγου της

Marc Anthony

Παράλληλα, και ο πρώην σύζυγος της JLO, Marc Anthony, φαίνεται ότι δεν ενοχλείται από την επανασύνδεση της πρώην συζύγου τoυ με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό. Σύμφωνα με το ΕΤ «ο Marc θέλει την Lopez χαρούμενη και η κύρια ανησυχία του είναι η ευημερία των παιδιών του. Αν ο Affleck δεν προκαλεί αναστάτωση τότε παίρνει το πράσινο φως από τον Marc Anthony».

Η Jennifer Lopez δείχνει ότι τρέφει συμπάθεια για την Jennifer Garner, αφού σύμφωνα με το Us Weekly «η JLO πιστεύει πως η Garner είναι ένα υπέροχο άτομο και μια καταπληκτική μητέρα». Τέλος, το φιλικό περιβάλλον του φημολογούμενου ζευγαριού εκτιμούν ότι αυτή τη φορά μπορούν να μείνουν μαζί για πάντα και αποτελούν αδελφές ψυχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ JENNIFER LOPEZ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ