Η Jennifer Lopez δέχτηκε μια γλυκιά έκπληξη από τον Ben Affleck ενόψει της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Η ηθοποιός του “Marry Me” αποκάλυψε σε ένα post του Σαββατοκύριακου ότι ο σύντροφός της είχε δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο μουσικό βίντεο για το τραγούδι της “On My Way” από τη νέα της ταινία “ως δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου”.

Jennifer Lopez – Ben Affleck

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν 4 λεπτών, υπαρχουν διάφορα πλάνα του Affleck, και της Lopez από την πρώτη τους σχέση μεταξύ 2002 και 2004, συνδυάζονται στο πρωτότυπο μουσικό βίντεο της Lopez για το “On My Way”, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.

«Βλέποντάς το με έκανε να σκεφτώ το ταξίδι της αληθινής αγάπης, τις απροσδόκητες ανατροπές του και ότι όταν είναι κάτι αληθινό, μπορεί πραγματικά να διαρκέσει για πάντα», εξήγησε η Lopez «Αυτό έκανε την καρδιά μου να λιώσει».

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είπε επίσης στους θαυμαστές της ότι το βίντεο είναι «πολύ ιδιαίτερο και προσωπικό» και ότι «κανονικά» θα το έπρεπε να το έχει μοιραστεί μόνο με τον «πολύ στενό της κύκλο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ JENNIFER LOPEZ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ