Αποτελεί μια από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη. Η επαγγελματική της πορεία τεράστια, με δίσκους, live shows, τη δική της εταιρία καλλυντικών, και ένα net worth αξιοθαύμαστο. H Jennifer Lopez είναι μια γυναίκα ταλαντούχα, δυναμική και δεν διστάζει να μοιραστεί το μυστικό της επιτυχίας της. Άλλωστε, όπως η ίδια πολλές φορές έχει πει παραμένει η Jenny from the block!

Με αφορμή τον μήνα Ισπανικής κληρονομιάς, founders από Ισπανικές και Λατινικές κοινότητες συνεργάζονται με γνωστή εταιρία beauty items και μιλούν για την επιτυχία τους, παρακινώντας τον κόσμο να επιτύχει τους στόχους του.

Jennifer Lopez
Με το iconic φόρεμα Dolce&Gabbana στη Βενετία

«Το να είσαι γυναίκα και Λατίνα για πολλούς θεωρείται ότι δεν καθιστά δυνατή την επιτυχία, ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τη δική μας επιχείρηση ή να είμαστε αφεντικά. Όμως, δεν γνωρίζουν ότι οι Λατίνες δεν φοβούνται και είναι πολύ δυναμικές, και μπορούν να κατορθώσουν τα πάντα που βάζουν στο μυαλό τους», ανέφερε αρχικά η Jennifer Lopez.

Στη συνέχεια η Λατίνα star μίλησε για το success story της, κάνοντας αναδρομή από την παιδική της ηλικία και καταλήγοντας στο σήμερα, με την ίδια να παραδέχεται πως παρόλο που υπάρχουν στιγμές που νιώθει outsider βρίσκει τη δύναμη και συνεχίζει.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Bronx, της Νέας Υόρκης και η πρώτη μου δουλειά ήταν σε κομμωτήριο. Όταν αποφάσισαν να δημιουργήσω το JLO Beauty ήθελα να γίνω αντανάκλαση των ανθρώπων με τους οποίους μεγάλωσα. Ανθρώπους σαν κι εμένα. Ήταν στο μυαλό μου περίπου 20 χρόνια. Μεγαλώνοντας με τη σπουδαία μητέρα μου έμαθα τα μυστικά ομορφιάς της. Το ελαιόλαδο ήταν το μυστικό της. Όμως το το λάδι από την κουζίνα μας δεν είναι πάντοτε το καλύτερο για το δέρμα. Άσε που μυρίζεις σαν σαλάτα και αυτό δεν το θέλει κανείς. Πήρα, λοιπόν, το μυστικό του ελαιόλαδου και συνεργάστηκα με ειδικούς για τα προϊόντα μου. Δημιούργησα το JLO Beauty για να κάνω τις γυναίκες να βγάλουν την εσωτερική λάμψη τους και έξω. Υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή όπου αισθανόμαστε outsiders. To νιώθω πολλές φορές στο Hollywood. Πιστεύω, όμως, πως όλες έχουμε δύναμη χωρίς όρια μέσα μας, η οποία μας κάνει ασταμάτητες. Δούλεψα πολύ σκληρά για να γίνω αυτό που είμαι σήμερα και έμαθα ότι ο μόνος τρόπος για να αισθάνεσαι όμορφη είναι να αποδεχτείς τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι».

Jennifer Lopez

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ JENNIFER LOPEZ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ