Η Jennifer Lopez στηρίζει απόλυτα τον Ben Affleck. Παρά τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι η Lopez προσβλήθηκε από τα σχόλια του Affleck σχετικά με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης με τον Howard Stern, η τραγουδίστρια λέει ότι οι φήμες είναι εντελώς άστοχες.

Αυτή η ιστορία απλά δεν είναι αληθινή. Δεν νιώθω έτσι“, λέει η Lopez αποκλειστικά στο PEOPLE, για τον Affleck, με τον οποίο αναζωπύρωσε την παλαιότερη ρομαντική τους σχέση νωρίτερα φέτος. Προσθέτει: “Δεν θα μπορούσα να έχω περισσότερο σεβασμό για τον Ben ως πατέρα, ως συμπατριώτη και ως άνθρωπο“.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Από την πλευρά του, ο Affleck, ο οποίος μοιράζεται τις κόρες Violet, 16, και Seraphina, 12, και τον γιο Samuel, 9, με την Garner, επέκρινε επίσης την υπερβολική εστίαση στα σχόλιά του στο Howard Stern Show.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια μιας ευρείας και ειλικρινούς συζήτησης για τη φήμη, την αγάπη, τη γονεϊκότητα και τις προηγούμενες μάχες του με τον αλκοολισμό, ο ηθοποιός μίλησε για την εποχή της ζωής του που ο γάμος του με την Garner παραπαίει, δηλώνοντας σε ένα ευρύτερο σημείο ότι ήταν ένας από τους λόγους που κύλησε στο αλκοόλ.

Ο Affleck έκανε σαφές σε συνέντευξή του στο Jimmy Kimmel Live! ότι “δεν θα ήθελε ποτέ τα παιδιά του να πιστεύουν ότι θα έλεγε ποτέ κάτι κακό για τη μαμά τους”. Ο σταρ είπε στον Kimmel ότι προσπαθούσε στη συνομιλία του με τον Stern να διατυπώσει “πόσο σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και πόσο νοιαζόμαστε για τα παιδιά μας και τα θέτουμε σε προτεραιότητα“. Αντίθετα, λέει ότι παρουσιάστηκε στα μέσα ενημέρωσης ως “ο χειρότερος, πιο αναίσθητος, ανόητος, απαίσιος τύπος”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ JENNIFER LOPEZ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ