Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Alex Rodriguez, η Jennifer Lopez, αποφάσισε να διαγράψει ό,τι τους συνδέει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με το Us Weekly, η JLo, έσβησε κάθε φωτογραφία που είχε σχέση με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, κάτι απόλυτα λογικό αφού έχει ήδη μια νέα σχέση, με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Ben Affleck.

H Jennifer Lopez, εκτός του ότι διέγραψε κάθε κοινή τους φωτογραφία, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων από τους αρραβώνες τους, όπως όλα δείχνουν σταμάτησε ακόμα και να τον ακολουθεί.
Παρόλα αυτά, ο Rodriguez δεν φαίνεται να ανταποδίδει στην Jeniffer την κίνηση αυτή και συνεχίζει να την ακολουθεί.


To Us Weekly ανέφερε πως η Jennifer Lopez άφησε ελάχιστα στοιχεία που να δείχνουν ότι είχε σχέση με τον ARod για 4 χρόνια. Επίσης η ίδια πηγή αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν έχει διαγράψει τις φωτογραφίες που τους δείχνουν με τα παιδιά τους.

Τον Απρίλιο του 2021, η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους μέσω μιας κοινής τους ανακοίνωσης στο περιοδικό Today. “Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι παρά ως ζευγάρι, αποφασίζουμε να χωρίσουμε και να παραμείνουμε φίλοι”, είχαν δηλώσει.
“Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο σε επιχειρήσεις και projects που έχουμε από κοινού. Ευχόμαστε τα καλύτερα ο ένας στον άλλο αλλά και στα παιδιά μας.”

Ενώ ο Rodriguez ήταν έτοιμος να κάνει τα πάντα για να ξαναπροσπαθήσει να χτίσει τη σχέση του με την Jeniffer Lopez, στη συνέχεια κατάλαβε πως ο Ben Affleck θα αποτελούσε ισχυρό εμπόδιο.
“Όταν χώρισαν, ο ARod προσπάθησε να προσπαθήσει να είναι πάλι με την JLo και δεν σταμάτησε να πιστεύει στη σχέση τους” ανέφερε μια σχετική πηγή στο Entertainment Tonight τον περασμένο Ιούνιο. “Πλέον έχει αποδεχθεί τα γεγονότα.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ