Επιτυχημένη επιχειρηματίας, εντυπωσιακή παρουσία, μα πάνω από όλα μητέρα. Η Τζένη Μπαλατσινού έχει αποδείξει ότι ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο σημαντικός για εκείνη, φροντίζοντας να αφοσιώνεται στα παιδιά της και να περνά χρόνο μαζί τους.

Προτεραιότητά της είναι ο Παναγιώτης Αντώνιος, καρπός του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια. Η Τζένη Μπαλατσινού, αφού και τα άλλα τρία της παιδιά έχουν μεγαλώσει πολύ, φαίνεται ότι προσπαθεί να κάνει πολλά πράγματα με τον δύο ετών Κικίλια Junior. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Έτσι το βράδυ της Παρασκευής, όπου η οικογένεια βρέθηκε στο Ζάππειο σε έκθεση με προϊόντα από την Ήπειρο, η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου μπαμπάς και γιος φαίνονται να χορεύουν ηπειρώτικα. Στη λεζάντα, μάλιστα, έγραψε: «Στηρίζουμε Ήπειρο».

Ο Βασίλης Κικίλιας, παρά το εξαιρετικά επιβαρυμένο από υποχρεώσεις επαγγελματικό του πρόγραμμα, έχει αποδείξει ότι δεν θέλει να χάνει στιγμή από το μεγάλωμα του γιου τους. Και οι δύο γονείς προσπαθούν να χαλαρώνουν με τον μικρό τους, λατρεύοντας τις βόλτες στο κέντρο της Αθήνας και τις μίνι εξορμήσεις στα πάρκα όπου ο Παναγιώτης Αντώνιος μπορεί να παίζει ήσυχος.

Βασίλης Κικίλιας-Τζένη Μπαλατσινού

Τζένη Μπαλατσινού: Το ξεχωριστό μέρος του σπιτιού της απ’ όπου απολαμβάνει την ανατολή του ηλίου στην Πάτμο

Τζένη Μπαλατσινού: Μας δείχνει τη θέα από τον ανθισμένο κήπο της και τη συγκομιδή της από φρούτα εποχής

Τζένη Μπαλατσινού: Αγκαλιά με τον γιο της Παναγιώτη – Αντώνιο στην Πάτμο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ