Το νέο ντοκιμαντέρ για την προσωπική ζωή της JLo, με τίτλο «The Greatest Love Story Never Told» κάνει πρεμιέρα στις 27/02.

Στο promo video, που μοιράστηκε η ίδια η JLo, παρουσιάζονται αποσπάσματα των εξομολογήσεών της, με τα οποία υπόσχεται να μας δείξει μια πλευρά του εαυτού της αθέατη μέχρι σήμερα.

O Ben Affleck αναφέρεται πολλές φορές στο νέο ντοκιμαντέρ της Jlo
O Ben Affleck αναφέρεται πολλές φορές στο νέο ντοκιμαντέρ της Jlo

Έχοντας παρακολουθήσει προσεκτικά το trailer το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι πραγματικά πρόκειται για ότι πιο ειλικρινές έχουμε δει:

«Έχω παντρευτεί τέσσερις φορές. Με τρομοκρατούσε η ιδέα να είμαι μόνη. Δεν ήξερα τι άλλο να κάνω με τον εαυτό μου. Αποφάσισα να αφηγηθώ την ιστορία μου που δεν έχω μοιραστεί με κανέναν στον κόσμο. Είμαι σίγουρη ότι όσοι με παρακολουθούν θα σκέφτονται, ποιο είναι το πρόβλημα αυτού του κοριτσιού; Η εντύπωση που έδινα στον κόσμο ήταν, α, αυτό δεν πήγε καλά αλλά δεν πειράζει, είμαι καλά, όλοι είναι καλά. Αλλά όλα αυτά ήταν ανοησίες.

»Ο Ben [Affleck] μου λέει, γιατί είσαι τόσο αγχωμένη τελευταία; Λέω, δεν το χρηματοδοτώ μόνο [αυτό το ντοκιμαντέρ], το γράφω, τραγουδάω και χορεύω σε αυτό.

»Νιώθεις ότι δεν είσαι αρκετή σε τίποτα, ούτε ως σύντροφος ούτε ως μητέρα. Όλο αυτό θα μπορούσε να έχει καταστροφική εξέλιξη».

Δείτε τη δημοσίευση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ JLO, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ