Ο Johnny Depp απευθύνθηκε στους θαυμαστές τους για να τους επιστήσει την προσοχή, καθώς μετά την πολύκροτη δίκη του με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard και τη δικαίωση του, ενημερώθηκε ότι έχουν δημιουργηθεί πολλά ψεύτικα προφίλ που φέρουν το όνομά του. O 59χρονος πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» δημοσίευσε σε story του στο Instagram, μία ανακοίνωση με την οποία, προειδοποιεί τους θαυμαστές του για τα ψεύτικα προφίλ ώστε να μην πέσουν θύματα απάτης.

Amber Heard, Johnny Depp, Getty Images

«Έχω ενημερωθεί ότι υπάρχουν πολλά ψεύτικα accounts που υποτίθεται ότι είναι δικά μου ή συνεργατών μου. Δεν έχω ιδιωτικά προφίλ ή άλλες πλατφόρμες. Αυτές είναι οι μοναδικέ σελίδες που έχω και τις ”τρέχω” ο ίδιος και η ομάδα μου. Κάνουμε αναρτήσεις και επικοινωνούμε: Instagram @JohnnyDepp TikTok @JohnnyDepp Facebook @JohnnyDepp Discord @JohnnyDepp0854.

Σας ζήτω να είστε προσεκτικοί καθώς φαίνεται ότι αυτοί οι ψεύτικοι λογαριασμοί μπορούν να γίνουν αμείλικτοι. Η ομάδα μου εργάζεται για την καταπόλεμηση του προβλήματος. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή σας υποστήριξη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ