Η Angelina Jolie έδωσε νέα στοιχεία στις αρχές την Τρίτη στην υπόθεση της κακοποιητικής συμπεριφοράς του πρώην συζύγου της Brad Pitt.

Η χολιγουντιανή σταρ αναφέρθηκε γραπτώς σε νέες λεπτομέρειες που αφορούν την κακοποιητική συμπεριφορά του Pitt προς εκείνη στην πτήση με ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016, που σήμανε και το τέλος του γάμου τους.

Αngelina Jolie: Τα νέα στοιχεία για την κακοποιητική συμπεριφορά του Brad Pitt που ισχυρίζεται ότι υπέστη

Τα νέα στοιχεία η Angelina Jolie τα κατέθεσε στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης της με τον Brad Pitt για το γαλλικό οινοποιείο τους. Η ηθοποιός κατέθεσε ότι για κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων που είχε με τον πρώην σύζυγό της για να πουλήσει το μερίδιο της από το οινοποιείο, εκείνος της ζήτησε να υπογράψει ένα έγγραφο που θα τη δέσμευε να μη μιλήσει για τη «σωματική και συναισθηματική κακοποίηση που υπέστη από εκείνον τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά τους».

Η Jolie αναφέρθηκε σε διάφορα περιστατικά και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο Pitt «έπιασε από το λαιμό» ένα από τα παιδιά τους, «έσπρωξε» ένα άλλο και «ταρακούνησε» την ίδια. Πέταξε μάλιστα μπίρα και κόκκινο κρασί επάνω στα παιδιά τους, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt απέκτησαν μαζί έξι παιδιά. Υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου το 2016.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ