Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και ρωτήθηκε σχετικά με το GNTM αλλά και την επικαιρότητα. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έκανε αποκαλύψεις για τη σύσταση της νέας επιτροπής, ενώ τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη χημεία μεταξύ των κριτών αν και διαφωνούν πολύ μεταξύ τους.

Όταν ρωτήθηκε για το αν η παλιά κριτική επιτροπή της ευχήθηκε για το νέο ξεκίνημα είπε: “Δεν μου έστειλαν οι παλιοί κριτές για καλή επιτυχία. Αλλά δεν πειράζει. Όλα καλά. Δε σημαίνει κάτι αυτό. Δε θέλω να βάζετε τώρα με το μυαλό σας διάφορα. Όλα καλά.

Η ίδια απάντησε και στην κριτική που έχει δεχθεί η Σοφία Χατζηπαντελή τόσο από το Λάκη Γαβαλά όσο και από την Αφροδίτη Λατινοπούλου: “Ο Λάκης πλάκα κάνει. Δεν υπάρχει πιο αστείος άνθρωπος. Μη μου λέτε για την κυρία Λατινοπούλου παιδιά. Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Όχι bodyshaming. Όχι να βάλουμε ταμπέλες στους ανθρώπους. Ο καθένας μπορεί να έχει τα φρύδια που θέλει… Εγώ την πρότεινα. Τους άρεσε πάρα πολύ“, επεσήμανε η Βίκυ Καγιά ενώ πρόσθεσε: “Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στη Δανάη που μίλησε και υπερασπίστηκε τον εαυτό της”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ