Φήμες θέλουν τον Τράβις Σκοτ να απατά την Κάιλι Τζένερ με την πρώην σύντροφό του, Rojean Kar. O Τράβις έβαλε τέλος στις φήμες με ένα insta story, καθώς τούς ήθελαν να βρίσκονται μαζί σε μια από τις παραγωγές του.

Οι δυο τους συνδέθηκαν για πρώτη φορά το 2013, πολύ πριν ο μουσικός αρχίσει να βγαίνει με την Κάιλι, με την οποία έχει δύο παιδιά.

«Ένα απρόσκλητο άτομο έβγαζε κρυφά φωτογραφίες σε κάτι που υποτίθεται ότι ήταν ένα κλειστό σετ ενώ εγώ σκηνοθετούσα ένα βίντεο», ισχυρίστηκε. «Δεν ξέρω αυτό το άτομο», δήλωσε ο Σκοτ.

«Αλλά για να πεις ότι δεν με ξέρεις και ότι δεν έχεις πάει ποτέ μαζί μου όταν είσαι σίγουρα μαζί μου, όταν σε έχουν δει όλοι μαζί μου, όταν έχω φωτογραφίες και βίντεο μαζί μου; Ελα. Έλα, κύριε», απάντησε η εμπλεκόμενη.

Η Rojean Kar επέμεινε ότι «είχε προσκληθεί σε εκείνο το γύρισμα του βίντεο», αν και δεν είπε από ποιον, προσθέτοντας ότι δεν εμφανίζεται πουθενά απρόσκλητη και «δεν έχει τραβήξει ποτέ κρυφή φωτογραφία στη ζωή της», ενώ μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Τράβις Σκοτ απατά κάθε βράδυ την Κάιλι Τζένερ.

κάιλι τζένερ

Κάιλι Τζένερ: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον 8μηνών γιο της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KYLIE JENNER, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ