Καίτη Γαρμπή: Όσα είπε για το ταξίδι της στην Αυστραλία, τον Διονύση Σχοινά αλλά και τον Χρήστο Μάστορα στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Το Πρωινό», η οποία την πέτυχε στο αεροδρόμιο άμα τη αφίξει της από το ταξίδι της των δύο εβδομάδων στην Αυστραλία.

Καίτη Γαρμπή: Όσα είπε για το ταξίδι της στην Αυστραλία, τον Διονύση Σχοινά αλλά και τον Χρήστο Μάστορα στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη

Για την περιοδεία της στην Αυστραλία, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Είμαστε πολύ κουρασμένοι και πολύ ικανοποιημένοι. Είναι μαγικά κάθε φορά που βγαίνουμε εκτός Ελλάδος και βλέπουμε πόσο μας αγαπάνε οι Έλληνες του εξωτερικού. Είναι μεγάλη συγκίνηση και νιώθουμε πολύ μεγάλοι σταρ. Λείπαμε για 2 εβδομάδες».

Μαζί της ήταν και ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς, αλλά και ο γιος τους, Δημήτρης, για τους οποίους η Καίτη Γαρμπή σημείωσε: «Τι να αποδείξουμε, τι να πούμε για τη σχέση μας με τον Διονύση; Έχουν περάσει 27 χρόνια και είμαστε μαζί. Δεν χρειάζεται να λέμε τίποτα. Η στάση ζωής μας όλα αυτά τα χρόνια τα λέει όλα. Ό, τι και να κάνει, ο Διονύσης είναι όμορφος».

Η Καίτη Γαρμπή, σχολίασε τέλος και τη μεταμόρφωση του Χρήστου Μάστορα σε Στέλιο Καζαντζίδη για τις ανάγκες της νέας βιογραφικής ταινίας για τη ζωή του μεγάλου τραγουδιστή: «Αυτό το παιδί (ο Χρήστος Μάστορας) το αγαπάνε όλοι. Το αγαπάμε όλοι οι καλλιτέχνες. Είναι από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, είναι καταπληκτικός, είναι πανέμορφος, έχει μια συγκλονιστική φωνή, χωράει παντού.

Θα το κάνει, πηγαίνει η φωνή του, θα τα πει ωραία τα τραγούδια του Καζαντζίδη και με τη βοήθεια του σκηνοθέτη θα γίνει τέλειο. Τώρα, δεν ξέρω, δεν μπορώ να φανταστώ τον Χρήστο ως Καζαντζίδη, αλλά λίγο που τον είδα με το μουστάκι, πιστεύω ότι θα τον φέρουν και θα μοιάζει. Από φωνή είναι σίγουρο ότι θα είναι καταπληκτικός».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ