Η Καίτη Γαρμπή έδωσε μια συνέντευξη στο «Χαμογέλα και Πάλι», με αφορμή τις εμφανίσεις της στο Lav Stage στα Νότια Προάστια.

Όπως πάντα ευθύς και ήρεμη η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στην Άννα Βίσση- η μόνη φίλη όπως ισχυρίζεται που έχει από το χώρο, στην Δέσποινα Βανδή και σε μία ενδεχόμενη συνεργασία των τριών τους.

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε και για την πολιτική:

«Δεν έχω τραγουδήσει κοινωνικό στίχο αλλά πρόσεχα πάντα να λέω ωραία πράγματα στα κομμάτια μου. Δεν έχω ενδώσει όλα αυτά τα χρόνια στο… φλερτ τη πολιτικής γιατί ‘’έκαστος εφ’ω ετάχθη’’. Η δουλειά μου είναι το τραγούδι και να διασκεδάζω τον κόσμο. Δεν μπορώ να βάλω στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ με την πολιτική. Αν ασχοληθώ με την πολιτική, θα το κάνω αργότερα. Είμαι σε αυτή τη δουλειά, μου αρέσει αυτός ο τρόπος έκφρασης, δεν έχω σκοπό να την παρατήσω σύντομα».

Καίτη Γαρμπή για Άννα Βίσση: “Την αγαπώ, τη θαυμάζω και είχαμε άψογη συνεργασία. Θα ήταν καταπληκτικό να συνεργαστούμε με τη Βίσση και τη Βανδή.”

Αναφερόμενη στην συνεργασία που είχε στο παρελθόν με την Άννα Βίσση είπε πως με την Άννα στη σκηνή ζεις πολύ αστεία πράγματα γιατί είναι αυθόρμητη.

«Ήμασταν στη σκηνή, έπεφτε κάτω και την σήκωνα, γελούσαμε. Αγκαλιαζόμασταν πολύ. Είναι καλλιτέχνιδα που εκτιμώ και αγαπώ πολύ. Είναι ίσως η μόνη μου φίλη από αυτό τον χώρο. Την αγαπώ, τη θαυμάζω και είχαμε άψογη συνεργασία. Θα ήταν καταπληκτικό να συνεργαστούμε με τη Βίσση και τη Βανδή. Θα πρέπει να είναι όμως ένας μεγάλος χώρος για να αντέξει τρεις καλλιτέχνιδες με τους ανθρώπους μας. Αν υπήρχε επιχειρηματίας που θα άντεχε να στηρίξει μία τέτοια συνεργασία, θα το έκανα με χαρά».

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε και για τον Διονύση Σχοινά, την σχέση τους αλλά και τον γιο τους.

«Ο γάμος θέλει αληθινή αγάπη, να βάζεις το καλό του άλλου πάνω από το δικό σου, να σέβεσαι, να εκτιμάς, και να θαυμάζεις τον σύντροφό σου. Ο Δημήτρης ξεκινάει τώρα την καλλιτεχνική του πορεία, είναι άδικο να τον συγκρίνουμε με εμάς. Επειδή έχει έναν αυστηρό μπαμπά στη δουλειά, γιατί στα υπόλοιπα είναι ‘’βούτυρο’’, αν ο Δημήτρης δεν είχε ταλέντο, δεν θα ήταν στην σκηνή. Εγώ είμαι πιο ελαστική ως μαμά. Τον θαυμάζω περισσότερο και όπως και να έχει θα τον ήθελα δίπλα μου είτε ήταν έτοιμος είτε όχι. Όταν πρωτοβγήκε στη σκηνή έτρεμε σαν το ψάρι. Δεν φάνηκε και τον καμαρώνω».

Η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε το μυστικό του γάμου της με τον Διονύση Σχοινά: "Ο γάμος θέλει αληθινή αγάπη, να βάζεις το καλό του άλλου πάνω από το δικό σου, να σέβεσαι, να εκτιμάς, και να θαυμάζεις τον σύντροφό σου"
Η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε το μυστικό του γάμου της με τον Διονύση Σχοινά: “Ο γάμος θέλει αληθινή αγάπη, να βάζεις το καλό του άλλου πάνω από το δικό σου, να σέβεσαι, να εκτιμάς, και να θαυμάζεις τον σύντροφό σου”

Προχώρησε όμως και σε μια αποκάλυψη για το ποιος ήταν να τραγουδήσει την μεγάλη της επιτυχία  «Χαμένα».

«Το τυχερό ήταν το κομμάτι να το τραγουδήσω εγώ. Ότι ο Φοίβος το προόριζε αρχικά για την Άντζελα Δημητρίου, δεν το γνώριζα. Τα τραγούδια του Φοίβου είναι κομμάτια που θα μπορούσαμε να τα πούμε όλες, η Άντζελα Δημητρίου, η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση. Κάποτε μου έδωσαν να τραγουδήσω τον ‘’Παλιόκαιρο’’ και είπα ότι δεν μου άρεσε και δεν θα το πω. Δεν το κατάλαβα το τραγούδι. Το κάθε τραγούδι έχει ην τύχη του και τον καλλιτέχνη που θα το πει. Μπορεί το τραγούδι ‘’Χαμένα’’ να το έλεγε η Άντζελα και μνα μην έκανε επιτυχία ή εγώ με τις ‘’Μαργαρίτες’’».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ