Στα δικαστήρια της Ευελπίδων αναμένεται να συναντηθούν σήμερα 24 Οκτωβρίου 2023 συγγενείς της τραγουδίστριας Καίτης Γκρέυ για την υπόθεση της επιμέλειάς της.

Η Βιβή Μπουγιούρα και το Happy Day ανέφεραν ότι πρόκειται να αποφασιστεί η απόφαση για το άτομο που θα αποτελέσε τον δικατικό συμπαραστάτη της της τραγουδίστριας και θα έχει την επιμέλειά της. Η Καίτη Γκρέυ επιθυμεί να βρίσκεται σπίτι της.

Ο Φίλιππος Ηλιάδης διεκδικεί τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του και η οικογένεια του Βασίλη Ηλιάδη επιθυμεί το ίδιο. Η υπόθεση της επιμέλειας της Καίτης Γκρέι άρχισε τον Μάιο του 2023, όταν ο Φίλιππος Ηλιάδης απέστειλε εξώδικο στην τραγουδίστρια, στο οποίο έκανε γνωστή την επιθυμία του να γίνει ο δικαστικός της συμπαραστάτης και να λάβει την επιμέλειά της. Τον προηγούμενο Αύγουστο έγινε δεκτότο πρώτο αιτήμα του Φίλιππου Ηλιάδη, και μένει να δούμε αν θα παραμείνει σπίτι της ή όχι.

Η Καίτη Γκρέυ τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με την υγεία της και δίνει τον δικό της αγώνα. «Δεν ξέρω αν θα με αναγνωρίσει, αυτή είναι η αλήθεια. Έχει κάποιες στιγμές που μπορεί να θυμηθεί, αλλά τις περισσότερες φορές δεν θυμάται», είχε αναφέρει η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη.

Τον εγγονό της Καίτη Γκρέυ Κωνσταντίνο Ηλιάδη όρισε ως πλήρη δικαστικό συμπαραστάτη της το αρμόδιο δικαστήριο, που με προσωρινή διαταγή αφαίρεσε την ιδιότητα από τον πρωτότοκο γιο της Φίλιππο Ηλιάδη, διαβάζουμε στο protothema. (το άρθρο ανανεώθηκε).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ