Ο Μπεν Άφλεκ και οι εκφράσεις του στα Grammy έχουν γίνει viral σε όλον τον πλανήτη και μια γυναίκα που καθόταν δίπλα από τον ηθοποιό και τη Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε ότι «η Λόπεζ ενημέρωσε τον Μπεν Άφλεκ ότι οι εκφράσεις του είχαν μετατραπεί σε meme κατά τη διάρκεια των βραβείων Grammy 2023». «Σταμάτα», του είπε η Λόπεζ, «Δείξε πιο φιλικός. Δείξε κίνητρο». Ο Άφλεκ τότε τής απάντησε: «Μπορεί».

Η TikToker, Almostanna, λοιπόν, ισχυρίστηκε ότι παρατήρησε πως ο Άφλεκ έμαθε ότι είχε γίνει viral σε πραγματικό χρόνο. Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της, η Almostanna αποκάλυψε ότι η Λόπεζ συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγός της είχε γίνει για ακόμα μια φορά star των social media αφού ενημερωνόταν από το κινητό της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ βρήκε τα memes αστεία και τα έδειξε στον Μπεν Άφλεκ. Ωστόσο, παρά το ότι το κοινό τον σχολιάζει, εκείνος δεν έκανε τίποτα για να αλλάξει την έκφρασή του, ισχυρίζεται η TikToker. Η Almostanna ανέφερε πως το ζευγάρι κρατιόταν συνεχώς από τα χέρια.

«Ήμουν για λίγο δίπλα τους, ο Μπεν Άφλεκ δεν φαινόταν χαρούμενος, οπότε δεν ήθελα να του μιλήσω. Ήμουν τόσο τυχερή που ήμουν δίπλα τους! Ήταν χαριτωμένοι. Η JLo έδειξε στον Μπεν Άφλεκ το τηλέφωνο και είπε, “Θεέ μου, γλυκιέ μου, κοίτα αυτό το meme που κυκλοφορεί για σένα!” Και εκείνος είπε, “Θεέ μου, πάλι αυτό”».

«Επίσης επέλεξε απλώς να μην αλλάξει την έκφρασή του! Ήταν πολύ αγαπημένοι, τα χέρια τους ήταν ενωμένα. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω… Επίσης έφυγαν νωρίς και ο Μπεν πήρε τη φούστα του φορέματός της και τη σήκωσε. Και η JLo ήταν σαν “Μέλι!”», προσέθεσε.

@almostannna Replying to @canadiansupernova #greenscreen this is prob the funniest story i have it was so silly. Feeling overhelmed by this attention so im gonna take a break from all of this, i shared the big things and the how-to but all this attention is a lot haha 🙂 I answered all the important questions already, good luck guys! Hear about it more on @hitqldbreakfast tonight! #seatfiller #grammys ♬ Selfcare-demo – Bella Moulden

Τζένιφερ Λόπεζ: Κλέβει την παράσταση με αποκαλυπτικό Gucci φόρεμα στα Grammy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ