Καλομοίρα: «Βρέθηκα στην Ελλάδα, γιατί ο Θεός θέλησε να βρεθώ στην Ελλάδα»

Με αφορμή το νέο της τραγούδι, η Καλομοίρα έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Happy Day», μιλώντας για τον τίτλο του «καλού παιδιού».

Καλομοίρα: «Βρέθηκα στην Ελλάδα, γιατί ο Θεός θέλησε να βρεθώ στην Ελλάδα»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον γάμο της, τη σχέση της με το σώμα της αλλά και για το Fame Story το οποίο και άλλαξε τη ζωή της εν μία νυκτί.

Η Καλομοίρα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Fame Story άλλαξε όλη τη ζωή μου. Κατ’ αρχάς δεν ήθελα να μπω στο Fame Story, είχα πάρει υποτροφία για μουσική γιατί παίζω βιόλα κι ήταν να ξεκινήσω πανεπιστήμιο και έκανα πολλά για να πετύχω. Είχα φτιάξει ένα ντέμο και έστελνα κάθε μέρα γράμματα στον Puff Daddy με το ντέμο.

Γίνεται το Fame Story και μου στέλνει η αδερφή μου και μου λέει πρέπει να δεις αυτό το ριάλιτι κι εγώ της απάντησα πως είμαι σοβαρή τραγουδίστρια και πως δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Ο Θεός ξέρει πολύ καλά τι πρέπει ο κάθε ένας να κάνει και πρέπει να τον πιστεύουμε, εγώ πιστεύω ότι ο Θεός με ήθελε στην Ελλάδα για κάποιον λόγο».

Για τη νίκη της στον διαγωνισμό και τα χρήματα που έλαβε, η Καλομοίρα σημείωσε: «Οι γονείς μου είναι εργαζόμενοι άνθρωποι από όσο ζούσα είχαν πάντα δύο δουλειές. Οπότε όταν είχα την ευκαιρία ήθελα να τους βοηθήσω και γι’ αυτό τους έδωσα τα περισσότερα χρήματα από το έπαθλο».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με το σώμα της λέγοντας πως έχει περάσει από όλες τις δίαιτες και όλα τα νούμερα παντελονιού, φτάνοντας μέχρι και το 2 XL, ενώ κάποτε ζύγιζε πάνω από 90 κιλά.

«Μου πήρε 20 χρόνια να μη με νοιάζει η γνώμη που έχουν οι άλλοι για μένα. Στον χώρο πάντα ήθελα τον σεβασμό. Δεν με πειράζουν πια τα μηνύματα, ξέρω ποια τα γράφουν με αγάπη. Μου στέλνει, ας πούμε, η αδελφή μου και μου λέει: σταμάτα το μπότοξ. Μικρότερη με πείραζαν», παραδέχεται η Καλομοίρα.

«Επειδή κάποιος από την οικογένειά μου είχε πληγωθεί πάρα πολύ και ήθελε την προσοχή, καταλαβαίνω πώς μπορεί μία πρόταση να τον κάνει να υποφέρει. Πλέον δίνω παραπάνω προσοχή σε αυτό, κατανοώ τα συναισθήματα του άλλου».

Η Καλομοίρα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί, τέλος, και στον σύζυγό της: «Τσακώνομαι με τον Γιώργο. Αυτός είναι ο αυστηρός στο σπίτι, είναι ο βασιλιάς μου, ο άντρας της ζωής μου, τον χρειάζομαι και με χρειάζεται. Είναι αρχηγός. Μοντέλο από την Ελλάδα του έστελνε μηνύματα. Δεν θα πω ονόματα, δεν της μιλάω πλέον πολύ. Έχω κρατήσει απόσταση, διότι με πείραξε αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ