Καλομοίρα: «Είμαι έτοιμη να την παρουσιάσω, ξέρω τα αγγλικά και θα τα μιλήσω»

Η τραγουδίστρια που είχε χαρίσει στην Ελλάδα την τρίτη θέση σχεδόν δύο δεκαετίες πριν μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για τις φετινές συμμετοχές αλλά και για τις δικές της επιδιώξεις και ελπίδες από τη Eurovision.

Καλομοίρα: «Είμαι έτοιμη να την παρουσιάσω, ξέρω τα αγγλικά και θα τα μιλήσω»

Για τη Μαρίνα Σάττι, η Καλομοίρα δήλωσε: «στη Μαρίνα εύχομαι τα καλύτερα! Κορίτσι μου, πήγαινε και σπασ’ τα! Να είσαι ο εαυτός σου, μη φοβάσαι τίποτα, να το διασκεδάσεις και όλη η Ελλάδα είναι μαζί σου! Τρελαίνομαι με την ιδέα της εμφάνισης, είναι ο Φωκάς (σ.σ. Ευαγγελινός) και τα έχει κάνει τέλεια».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως θα ήθελε να παρουσιάσει τον διαγωνισμό αν αυτός ερχόταν στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε: «Θα ήταν καταπληκτική ιδέα να έχουμε του χρόνου την Eurovision στην Ελλάδα! Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και να γίνει! Είμαι έτοιμη να την παρουσιάσω, ξέρω τα αγγλικά και θα τα μιλήσω».

Τέλος, για τη συμμετοχή της Κύπρου και τη 17χρονη Silia Kapsis η Καλομοίρα είπε: «Μου άρεσε πάρα πολύ και η Silia Kapsis. Ένα φρέσκο κορίτσι που ξέρει να χορεύει ωραία, έχει ωραία φωνή και πιστεύω πως η Κύπρος έχει βρει έναν συνδυασμό που τον θέλουν. Θέλουμε το ποπ, θέλουμε το τραγούδι έτσι, θέλουμε καθαρή εικόνα και εμένα μου αρέσει γιατί είναι πολύ ποπ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ