«Καλύτερα δεν γίνεται»: Ποιους θα έχει στο πλευρό της η Ναταλία Γερμανού; – Τα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλαγές θα συμβούν στο πλατό και τη διάταξη της εκπομπής από τη νέα σεζόν.

«Καλύτερα δεν γίνεται»: Ποιους θα έχει στο πλευρό της η Ναταλία Γερμανού;
«Καλύτερα δεν γίνεται»: Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν;

Εδώ και καιρός, αρκετά ακούγονται για τα πρόσωπα που δεν θα παραμείνουν στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού την επόμενη σεζόν.

Ο λόγος για την Εβελίνα Νικόλιζα και τον Δημήτρη Πανόπουλο. Η κόρη της Μπέσυ Αργυράκη δήλωσε πως η συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή έχει κάνει τον κύκλο της, λέγοντας πως δεν θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία της.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος, από την πλευρά του, δεν θα συνεχίσει μάλλον τη συνεργασία του στο «Καλύτερα δε γίνεται» καθώς έχει δηλώσει πως επιθυμεί να επιστρέψει στην ενημέρωση.

«Οι τηλεθεατές μου λένε ότι «σας έχει βαρεθεί το κάθε κύτταρό μας διότι δεν είναι τηλεόραση αυτό που κάνετε»

Παράλληλα, τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού προκάλεσαν την Ελεονώρα Μελέτη να αντιδράσει καθώς σχολίαζε το ρεπορτάζ.

Η παρουσιάστρια του Σαββατοκύριακου δήλωσε: «Οι τηλεθεατές μου λένε ότι «σας έχει βαρεθεί το κάθε κύτταρό μας διότι δεν είναι τηλεόραση αυτό που κάνετε», με την Ελεονώρα Μελέτη να απαντά σήμερα το πρωί στην εκπομπή της: «Να σας πω ποιο είναι το πρόβλημα της ελληνικής τηλεόρασης; Παίρνει πολύ στα σοβαρά τον εαυτό της.

Οι άνθρωποι της τηλεόρασης παίρνουν πολύ στα σοβαρά τον εαυτό τους. Εμένα, η προσωπική μου άποψη είναι, γιατί καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια, ο καθένας τη βιώνει διαφορετικά μέσα από το δικό του πρίσμα, ότι στη συνείδηση του κόσμου, ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποιος είναι πού.

Δεν χρειάζεται ούτε να βγαίνουμε να το λέμε, ούτε να το διεκδικούμε, ούτε να το αποδίδουμε σε άλλους, ούτε να το αποδίδουμε στον εαυτό μας. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποια είναι η κατάταξη και πού έχει τον καθένα».

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ