Η Kendall Jenner αντέδρασε διακριτικά αλλά πανηγυρικά στην είδηση ότι ο The Weeknd αντικαθιστά τον πρώην κουνιάδο της, Kanye West, ως headliner για το Coachella 2022. Το 26χρονο μοντέλο έβαλε ένα emoji με τα χέρια που προσεύχονται στην ανάρτηση του τραγουδιστή του “Starboy” στο Instagram, την Τετάρτη, με την καινούργια σύνθεση του μουσικού φεστιβάλ.

Το μουσικό φεστιβάλ δημοσίευσε μια νέα αφίσα στο Instagram που αναφέρει τους “The Weeknd” και το “Swedish House Mafia” ως τους ερμηνευτές που αναλαμβάνουν τη θέση του West. Η Billie Eilish και ο Harry Styles παραμένουν οι ερμηνευτές για τα δύο events της Παρασκευής και του Σαββάτου, αντίστοιχα.

Οι διοργανωτές του “Coachella”, λοιπόν, ανακοίνωσαν ότι ο The Weeknd και το γκρουπ της house μουσικής “Swedish House Mafia” θα αναλάβουν τα slots του ράπερ την Κυριακή 17 Απριλίου και την Κυριακή 24 Απριλίου.

Αν και η αντίδραση της Kendall Jenner θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι είναι απλώς θαυμαστής της μουσικής του The Weeknd, θα μπορούσε επίσης να θεωρηθεί ως μικρή βολή για τον Kanye West, o οποίος έχει εξαπολύσει πολλές δημόσιες επιθέσεις στην αδερφή της, Kim Kardashian, την οικογένειά τους και το αγόρι της Kim , Pete Davidson, τους τελευταίους μήνες.

Pete Davidson: O σύντροφος της Kim στέλνει selfie στον Kanye West: «Είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου» – Aπίστευτος διάλογος

Coachella: To Φεστιβάλ επιστρέφει χωρίς μάσκες και πιστοποιητικά εμβολιασμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KANYE WEST, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ